Base top gel online rendelése pillanatok alatt!

Gondoskodjon kényelméről és válasszon univerzális megoldást a base top gel kínálattal! Az alapzselé könnyű felvitelt, fantasztikus fényt és óriási színmélységet biztosít, miközben 2 hétig tartó sérülésálló fényt biztosít, és könnyen eltávolítható.  Megtalálhatja nálunk a nélkülözhetetlen zselés köröm fedőlakkokat is, vagyis a fényes base top géleket.

Base top gel online várja a marilynails.hu weboldalra látogatva, ezért nem kell messzire mennie, látogasson el hozzánk és válogasson kedvére kínálatunkban. A legnépszerűbb base top gel egy tisztító mentes, le nem áztató fényes gél. Mindegyik termékön k nagyon rugalmas és hihetetlen fényt ad a műkörömnek. Az alapzselé egy univerzális tapadást elősegítő, rugalmas és leszívó gél. Használhatja zselés körömlakkok és körömplasztika alá is. Tisztításmentes, leáztató, közepes viszkozitású, átlátszó fedőlakk, amely hetekig megőrzi látványos fényét, ráadásul nem sárgul. Kikeményedés után nem igényel tisztítást. Akril és zselés körmökhöz is egyaránt tökéletes, mivel nem ad kékes-lilás árnyalatot a sötétebb árnyalatoknak. A Top Gel színváltó csillámai apró csillagokként ragyognak hajnalban vagy reggeli harmatcseppként a virágmintákon. Annyi színben/árnyalatban pompáznak, mint a szivárvány a tavaszi felhőszakadáskor. Nem tisztító, rugalmas felső gél, így a már jól ismert base top gel termékcsalád garantáltan a szezon új kedvence.

A gél egy körömnövelő, amely rugalmas szilárdságot biztosít a körmök számára, és számos csodálatos színben kapható! Gyorsan, mindössze 30-60 másodperc alatt megkötnek (a használt körömlámpától függően), így folytathatja tovább a napot. Hosszabb ideig tartanak, mint a levegőn száradó lakk – akár 2 hétig is bírják olyan fényességgel, ami nem evilági. Amennyiben többet szeretne megtudni és megtekintené kínálatunkat, nézzen be a marilynails.hu weboldalra.