Az eredeti férfi parfümök viselésének titka

Nők és férfiak millió egyaránt nem lépnek ki úgy a lakásból, hogy ne permeteznének magukra legalább egy kevés parfümöt. Ha te is az illatok nagy rajongója vagy, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy hogyan kell helyesen használni őket. Ugyanis nagyon sokan, talán te is, helytelenül használják a parfümöket.

Eredeti férfi parfümök használata az egyik legfontosabb aranyszabály az erősebbik nem számára. Nem érdemes replikát vásárolni, mivel nem tudhatod, hogy ezekben a termékekben milyen összetevők vannak. Emellett jellemzően a minőségük is erősen megkérdőjelezhető. Nem csak az a fontos, hogy eredeti parfümöt vásárolj, hanem az is, hogy helyesen használd. Nagyon sokan miután magukra fújták az illatot, alaposan meg is dörzsölik a folyadékot a bőrön, hogy az jobban felszívódjon. Ez az, amit jobb elfelejteni, hiszen a semmi értelme, csak megváltoztatod az illatot, mivel a dörzsölés felmelegíti a bőrt, így természetes enzimek termelődnek. Sokkal jobb, ha a dörzsölés kimarad és egész egyszerűen csak hagyod, hogy bőröd beszívja a parfümöt.

A nők jellemzően sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a bőrápolásba, beleértve a hidratálást is. Éppen ezért a férfiak bőre gyakrabban száraz. Ez azért probléma többek közt, mert a száraz bőrön kevésbé tartós az illat. Éppen ezért érdemes alaposan bekenni magad testápolóval, majd csak ezt követően magadra permetezni a parfümöt. Lehetőleg a pulzuspontokra fújd a parfümöt, ahol még tartósabb az illat. Ilyen például a csukó, nyak, mellkas és a könyökhajlat. Sokan hajlamosak túlzásba esni a parfüm használat kapcsán. Ezzel nem leszel vonzóbb, inkább csak taszító lesz a végeredmény, ezért ügyelj rá, hogy ne ess túlzásba. Ha szeretnél eredeti férfi parfümöt vásárolni, akkor látogass el a probeauty.hu webáruházba!