Az akcióterületi terv a városfejlesztés része!

Az akcióterületi terv a komplex projekt-előkészítés egyik legjelentősebb eszköze egy új vagy egy felújított városi terv kidolgozásakor. Az akciótervet az érintett közösség komplex települési fejlesztési céljainak elérése érdekében hajtják végre, amelyek célja egy speciális, körülhatárolt rész átalakítása, vagy városrész létrehozása.

Akcióterületi terv teljes leírása elérhető a varosfejlesztes.hu weboldalon, ahol mindent megtudhat a tervről, annak végrehajtásáról és természetesen a városfejlesztési szolgáltatásainkról is, így nem fogja megbánni, ha ide látogat, ugyanakkor részletesebben megismerheti cégünket is, ami szintén hasznos lehet, ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. A városfejlesztés Zrt. bevezette a városfejlesztési akció végrehajtásának alapjául szolgáló komplex városfejlesztési akcióterv részeit az akcióterületi terv használati és alkalmazási módszertanának bevezetésével. A Városfejlesztés Zrt. vezetői a nemzetközi szakmai és egyetemi kapcsolataik mozgósításával előadásokat tartottak és publikációkat tettek közzé, hogy egyre több ember megismerje a Városfejlesztés Zrt. Által kiadott alap-, mester- és posztgraduális képzés során alkalmazott módszertant és tananyagot.

Ez lehetővé teszi a helyi körülményekre épülő akcióterületi terv végrehajtását, amely a városi környezet minőségének és a közvetlen városfejlesztési bevételeknek a lehető legjobb megtérülését biztosítja az önkormányzatok és akár az állam számára is egyaránt. Ha továbbra is szívesen olvasna az akcióterületi tervekről és megtekintené a teljes leírást kattintson bátran weboldalunkra, vagy ha kérdései vannak tárcsázza telefonszámunkat, a +36 20 941 1234-et, és akkor válaszolunk minden kérdésre, ami az akcióterületi tervekkel, vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatos.