Autószállítás Budapest bármely területére

Gondjai vannak az autó beindításával? A generátora egy út közepén adta meg magát? A motor túlmelegszik? Itt vannak a lépések a megoldások hatékony és mindenekelőtt biztonságos kezelésére.

Autószállítás Budapest környékén vár minden kedves kétségbeesett érdeklődőt aki arra szorul, hogy elszállítsuk járművét, tehát keressen fel minket bátran és itt mindent megtudhat majd az autószállításról. Ha vezetés közben meghibásodás következik be, távolítsa el járművét a forgalomtól, és tegye magát láthatóvá. Azonnal kapcsolja be a vészvillogókat és menjen le az autópályáról a következő kijáratnál, ha teheti; ha ez nem lehetséges, húzzon át a jobb sávba. Ha szükséges, helyezze el a háromszögeket a jármű mögé. Felemelheti a motorháztetőt, jelezve, hogy segítségre van szüksége. Ha fennáll annak a veszélye, hogy más járművek összeütköznek az önével, hagyja el autóját, és keressen egy biztonságosabb helyet; mindig szálljon ki az utas oldaláról ha teheti. Ellenkező esetben a legjobb, ha rögzített biztonsági övvel marad a járművében, és így várja meg a segítség megérkezését, különösen, ha nagyon forgalmas úton akad el.

Ha járműve elakadt egy hídon, egy alagútban vagy egy forgalmas átjárón, akkor a legbiztonságosabb hely autójában van: maradjon ott! Először vegye fel a kapcsolatot velünk a 024automentes.hu weboldalon, hogy elküldhessük kollégáinkat ahhoz, hogy elszállítsuk önt és autóját. Ha van mobiltelefonja, akkor az autójából kezdeményezheti a hívást. Ellenkező esetben kérjen meg egy járókelőt, hogy hívjon fel minket az Ön számára, de soha ne szálljon be egy idegen járműbe, még akkor sem, ha felajánlja, hogy a legközelebbi telefonhoz vezet. A diszpécsernek meg kell adnia a következő információkat: a nevét, a jármű modelljét, a meghibásodás jellegét és helyét, rendszámát és telefonszámát, ahol könnyen elérhető, ilyenkor megtudja, mikor érkezik a vontatónk. További részletekért és elérhetőségeinket keresse fel a 024automentes.hu weboldalt.