Amit a hajós munkavállalást megelőző interjúról tudni kell

Ha egy ideje már hiába keresel munkát, sehogyan sem sikerül állást találnod, illetve olyan munkát, ami jól is fizet, de szeretsz utazni és emellett tudsz angolul vagy németül, akkor a hajós munkát egyenesen neked találták ki. Lehet, hogy már sokat hallottál a hajós munkavállalásról, de nem sikerült eddig pontos és megbízható információkat szerezned. Mi most eláruljuk, hogy miként is zajlik a munkavállalást megelőző beszélgetés.

A hajós munkavállalást megelőző interjú menete előtt a leendő munkavállalónak először is érdemes részt vennie tájékoztató előadásunkon, amelyen pontos információkat szerezhet a hajókról, az általunk közvetített útvonalakról, a követelményekről, a szerződés feltételeiről, és persze a fizetésről. Az egy órás előadásra nem kell előzetesen bejelentkezni, minden kedden és csütörtökön délután három órakor látogatható. Ha eldöntötted, hogy jelentkezni szeretnél a munkára, akkor felvételi beszélgetésen kell részt venned, ahol felmérjük szakmai- és nyelvtudásod.

A hajós munkavállalást megelőző szóbeli interjútól sokan tartanak. Ez felesleges, mivel kötetlen beszélgetésről van szó, kollégáink pedig nagyon kedvesek és segítőkészek. A beszélgetés adott idegen nyelven történik, leginkább a választott pozíciót érintő témákban. A beszélgetésre kell két igazolványkép, kell a szakmai önéletrajz angol vagy német nyelven és egy szakmai ajánlólevél is szintén angol vagy német nyelven, emellett a szakmai bizonyítványok és az útlevél fénymásolata is szükséges, végül az erkölcsi bizonyítvány.

Az interjún után máris bekerülsz a Crew Agency adatbázisába. Ha sikeresen vetted az akadályokat, akkor telefonon értesítünk, amint szakmai- és nyelvtudásodnak megfelelő munkát tudunk kínálni. Figyeld folyamatosan frissített weblapunkat, mi mindig aktuális munkaajánlatokkal várunk!