A zuhanyzótálca és a kád dugulása

A zuhanyzótálca és a kád csupán nagyon ritkán szokott eltömődni, ami nem azt jelenti, hogy velünk soha nem történhet meg. Az ilyenfajta dugulásokat leginkább a hajszálak okozzák, így először ezektől kell megszabadulni. Ezt követően próbálkozhatunk a pumpálással, emellett ennél a fajta dugulásnál eredményes lehet még a szódabikarbóna és az ecet keveréke. A majdnem forró vízzel való öblítés is segíthet, ha nem túl nagy a baj. Ha ezt szeretnénk alkalmazni, akkor nagy nyomással, a zuhanyrózsát közel tartva a lefolyóhoz engedjük a vizet.

A duguláselhárítás Göd és környékén dolgozó vízvezeték szerelők nem javasolják, hogy mi magunk szedjük szét a berendezést, ez már nem tartozik a saját kezűleg elvégezhető feladatok közé. Azért is tanácsolják a duguláselhárítás Göd szerelői a szakember beavatkozását, mert az tudja, hogy milyen mértékig szükségeltetik a szétszerelés. A duguláselhárítás Göd csapata mind a kisebb, mind pedig a nagyobb dugulások esetén tudja a megoldást, hiszen nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Ha Ön mégsem próbálkozna meg a szódabikarbóna és az ecet párossal és nem szeretne kísérletezni sem a forró vizes trükkel, akkor a duguláselhárítás Göd vízvezeték szerelőit hívja. A nap 24 órájában, éjjel-nappal tárcsázható a duguláselhárítás Göd.