Álmatlanság kínozza, van megoldás!

A 21. század egyik leggyakoribb népbetegségévé nőte ki magát az álmatlanság. A nők 63 %, míg a férfiak 54 % küzd nap, mint nap ezzel a problémával, ám csak minden huszadik ember fordul panaszával orvoshoz.

Álmatlanság jelentkezhet stresszes, feszültebb időszakokban, ám ha huzamosabb ideig küzdünk vele, akkor nem árt oda figyelni, hiszen könnyen kórossá válhat. Az álmatlanságot nem nevezhetjük betegségnek, inkább egy rövidebb vagy hosszabb ideig fennálló szimptómának. Ezzel a problémával küzdő emberekre jellemző, hogy nehezen alszanak el, és alvás közben is zavartak. Ez a szervezetünk számára nagyon kimerítő, hiszen sosem piheni ki magát és állandó fáradságot érzünk és ez mellett még agresszívek és ingerlékenyek is lehetünk. Az mellett, hogy a szervezetünkre nagyon károsan hat, még a mindennapjainkat is elronthatja, a munkahelyünkön nyújtott teljesítményünkről nem is beszélve. Alvatlanság már kórosnak számít, ha több mint három héten keresztük tart. Alvatlanságot sok tényező okozhatja, int pl. különféle gyógyszerek, alkoholizmus, depresszió. Illetve abból is eredhet, hogy más időzónába kerülünk. Sok minden kihatással lehet a nyugodt alvás megzavarására.

Abban az esetben, ha már megelégeltünk a mindennapos fáradalmakat, és a folytonos kimerültséget, akkor itt az ideje tenni ellene. A www.osimagnezium.hu weboldalra látogatva további információkat tudhatunk meg az álmatlansággal kapcsolatban. Az Ősi magnézium koncentrátum könnyen felszívódó, gyorsan ható nyugtatóként hat a szervezetünkre. Segíti az izomsejtek ellazulást, továbbá az esetleges éjjeli görcsök esélyét is csökkenti. A weboldalon megvásárolhatja a magnézium koncentrátumot, amely 20 pumpányi Ősi magnézium 257 mg elem magnéziumot tartalmaz. A megfelelő hatás érdekében elég csak a homlokunkra, illetve a mellkasunkra fújni és bedörzsölni.