A Zsályaliget Élménypark tulajdonosa, Zsuffa Ákos mesélt projektjéről

A Baranya megyei Pogány településen található Zsályaliget Élménypark és Szálloda mesébe illő természetes környezetben található. A városi nyüzsgés elől bárki menekülhet ide, aki szeretne kikapcsolódni a természetben.

A Zsályaliget Élménypark tulajdonosa, Zsuffa Ákos egy olyan beruházást tudhat magáénak, mely teljes mértékben zöld koncepció mentén épült. A Zsályaliget Hotel és Élménypark hétszáz négyzetméter alapterületen helyezkedik el. Nyolc szobás teljes mértékben akadálymentesített komplexum, mely húsz embert foglalkoztat. A hotel negyven fő befogadására alkalmas, továbbá rendelkezik konferenciateremmel és wellness-részleggel. Ezenkívül a szállodához élménypark is tartozik, méghozzá huszonhárom hektáros területen. Hét hektáron több, mint harminc attrakció található, melyet kifejezetten a gyermekek számára alakítottak ki. Ezek közt van quadpálya, gumijátszótér és trambulinpark is, mely a gyerekek nagy kedvence. Továbbá agrárfarm és nomád állatpark mutatja be a gyermekeknek a háziállatokat. A nádlabirintus igazi különlegességnek számít, a látogatók nagyon szeretik, ráadásul igazán szórakoztató kijutni.

Dr. Zsuffa Ákos arról is beszélt, hogy az élményparkhoz egy háromszáznégyzetméteres fogadóház is tartozik, mely azonkívül, hogy okosház funkcióval van ellátva, a környezettudatosság jegyében épült, így napkollektorokat alkalmaznak rajta és szelektíven gyűjtik a szemetet, akárcsak a park teljes területén. A Zsályaliget beruházás összesen nyolcszáz millió forintból valósult meg, ugyanakkor ebből ötszáz millió forint európai uniós támogatás. A Zsályaliget egy olyan hely, ahol az egész család jól érezheti magát! A természet szerelmesei itt megtalálják számításaikat és pár felejthetetlen napot tölthetnek itt!