A műanyag ablak hosszú élettartama

Mindenki, aki műanyag ablakra vált, elsősorban a környezetkímélő és pénzspóroló hatását veszi figyelembe. Az emberek elsősorban ezen két ok miatt döntenek a műanyag nyílászárók használata mellett. Azonban nemcsak ez a két előnye létezik…

A műanyag ablak ugyanis nemcsak jól szigetel, hanem hosszú életű is! Megfigyelhetjük, hogy a régi típusú nyílászárók sokkal hamarabb meglazulnak, mint ezek. 10 év használat után már kivétel nélkül mindegyik átereszti a huzatot, és ezért hideg lesz majd a lakásban. Az érzékenyebb embereknek pedig ez valóságos pokol lehet, és olyankor muszáj kicserélniük az ablakot. A műanyagból készültek esetében ez az idő eltolódik, mert ezek élettartama sokkal hosszabb, akár 20-30 évig is kitűnően funkcionálnak. Ahogy minden más is, persze ez is anyagi áldozattal jár, de hosszútávon akkor is megéri, mert nagyot spórolhatunk a fűtés árán. Mindaz a meleg bent marad, ami a másik ablakoknál kiszállt a zárt térből. Csak most kell egy kicsit rááldozni, de megéri, mert visszatérül az ára.

Manapság annyira sok ember dönt emellett, hogy – enyhe túlzással – szinte bármelyik utcában kaphatunk egy olyan üzletet, amely ilyesmiket forgalmaz. Ha ön is szeretne ellátogatni egybe, menjen a Budapest, Reitter Ferenc utca 77. címre. Ebben a bemutató üzletben széleskörű választékra bukkan. Ha viszont online szeretné beszerezni azt, amire szüksége van, látogasson el a www.muanyagablakcentrum.hu weboldalra. Ha pedig bővebb információra, esetleg telefonon keresztüli útmutatásra lenne szüksége, hívja bizalommal a +36 (70) 884-3880-s telefonszámot. Az illetékesek örömmel segítenek majd Önnek. Viszont ha nincs ideje a telefonhívásra, kérdéseit e-mailben is elküldheti az info@biborhaz.hu e-mail címre. Ne habozzon, éljen minél hamarabb ezzel a lehetőséggel!