A benőtt köröm eltávolítására legjobb megoldás a körömágyplasztika

Mindenki, aki szenvedett már benőtt körmöktől, tudja, hogy mennyire fájdalmas is ez a betegség, ami általában a nagy lábujjakon fordul elő. A leggyakoribb okai a körömbenövésnek például a szűk cipők viselése, vagy a helytelen pedikűrözési szokások. Ezek az okok gyulladásos reakciót váltanak ki a kemény köröm és a környezeti lágyrész között.

A benőtt köröm és körömágyplasztika legjobb szakértőit a Körúti Orvosi Centrumban találja meg, az 1137 Budapest, Szent István krt. 24. l. em. 2. cím alatt. Itt lézeres műtéti beavatkozással könnyen megszabadulnak a benőtt körömtől és a gyulladástól. Ha ez a gyulladás fájdalmasan lüktet, vöröses színű és vérzékeny, akár előfordulhat, hogy gombás fertőzés is kíséri. A tartós gyógyulás érdekében, fontos a gyulladást is, legyen az egyoldali, vagy kétoldali (kétoldali gyulladás esetén javasolt az együttes eltávolítás), és a gombás fertőzést is azonnal kezelni. Benőtt köröm esetén azonnal kérjen időpontot konzultációra, ahol felvilágosítják önt az érzéstelenítésről, magáról a műtéti procedúráról, arról, hogy mit kell tenni a műtét utáni időszakban, valamint arról is, hogy mik a lehetséges szövődmények.

A műtét előtt érdemes a gyulladásos lábat kamillába áztatni, fájdalomcsillapítót szerezni, és találni egy kényelmes cipőt, ami később nem sérti majd a műtött lábat. A felvilágosítás után a műtét akár azonnal is elvégezhető. A műtét után ajánlott minden megbeszélt kontrollvizsgálaton megjelenni, azért, hogy elkerülje a lehetséges szövődményeket.  Ne habozzon, keresse fel a http://korutiorvosicentrum.hu internetes weboldalt, írjon e-mailt bátran az esztetika@korutiorvosicentrum.hu e-mail címre, vagy tárcsázza mihamarabb a +36 1 7859895-ös telefonszámot további hasznos információkért.