www.greenautokolcsonzo.hu – hűtőautó bérlés olcsón!

A Green Autókölcsönzőnél kedvező áron lehet kisteherautókat valamint hűtőautókat bérelni széles választékban. Kínálatunkból bérelhet például Citroen, Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, illetve Fiat hűtőautókat is, amelyek ráadásul jól felszereltek és kiváló állapotban vannak. Autóinkat akár több napra is bérelheti, és ezek B kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek.

A www.greenautokolcsonzo.hu weboldalon akár ajánlatot is kérhet, csak adja meg milyen típusú autót szeretne, és azt, hogy mikortól meddig szeretné igénybe venni a hűtőautót. Ezek a hűtőautók sok esetben életmentőek lehetnek, hiszen nagy teherbírásúak, így szinte minden hűtési és szállítási feladatot meg lehet oldani velük. Autóink abban az esetben tesznek jó szolgálatot, amikor például egy esküvőn vagy szabadtéri rendezvényen nagy mennyiségű ételt kell hűteni valamint tárolni, hiszen elég kellemetlen, ha a nagy melegben megromlik egy nagyobb mennyiségű étel, a vendégek pedig éhesek maradnak. Kisebb autóinkat pedig családi rendezvényekhez vagy disznótorokhoz is bátran kibérelheti.

Éttermek és cukrászdák is bérelni szoktak alapanyag beszerzéshez, vagy különböző rendezvényekre, de előfordul olyan eset is, hogy vadászatokra is bérelnek hűtőautót. A teljes hűtőautó kínálatot megtekintheti weboldalunkon, a greenautokolcsonzo.hu-n, valamint itt további információkat is olvashat szoláltatásainkról és cégünkről. Amennyiben kérdezni szeretne, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 30 229 4100 telefonszámot. Válassza a Green Autókölcsönző jól felszerelt, tiszta és jól ápolt hűtőautóit, hogy zökkenőmentesen menjen az áruszállítás vagy a rendezvényszervezés!