Wellnet asztali víztisztítók széles választékban!

Az elegendő és minőségi vízfogyasztás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak. Sajnos sokan a vízfogyasztás helyett inkább a cukros üdítőket részesítik előnyben, esetleg palackozott vizet vásárolnak. Holott a csapvíz az egyik legideálisabb alternatíva, különösen, ha meg van tisztítva.

Asztali víztisztító segítségével a legapróbb szennyeződések is kiszűrhetők a csapvízből. Sokan abban az esetben sem hajlandóak csapvizet fogyasztani, ha látszólag a víznek nincs semmi baja, tehát nem zavaros és az íze vagy illata sem rossz. Lokális szennyeződések bárhol előfordulhatnak, így a legokosabb megoldás egy asztali víztisztító beszerzése és alkalmazása. A Wellnet asztali víztisztítók minősített termékek, melyek minősítését az Országos Közegészségügyi Intézet végezte. A Wellnet asztali víztisztító kétlépcsős tisztító mechanizmussal rendelkezik, melynek során első lépésben a készülék mentesíti a vizet a lebegő anyagoktól, majd a második fokozatban a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén adszorbeálja a csapvízben található íz- és szagrontó vegyületeket, a halogénezett metánszármazékokat és az aktív klórt.

Az asztali víztisztító használata igazán egyszerű és praktikus. Ráadásul a víztisztítók igazán baráti áron kaphatók. Használatuk gazdaságos, mivel a készülék csak az ivóvizet kezeli, a mosogatóvizet viszont nem. Nagyon könnyű beüzemelni, mivel nincs hozzá szükség szakemberre, illetve különösebb szaktudásra sem. Házilag könnyedén elvégezhető. Az asztali víztisztító használatával az egész család élvezheti a kellemes, egészséges, finom csapvizet. Bővebb információkért, valamint a termékek megtekintéséért látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!