Webfejlesztés, hogy cége is fejlődhessen

Korszerű, megbízható, elégedettséget kiváltó – ezekkel jellemezhető leginkább az ICT Európa Holding Zrt. cégcsoport. Ne keresgéljen hát tovább, ha egy olyan céget keres, amely képes kivitelezni az Ön ötleteit! Válassza az ICT Európa Holding Zrt.-t, amely meg tudja tervezni az Ön egyedi, vállalkozására szabott web-, szoftver- és alkalmazásfejlesztését! A fejlődés velünk kezdődik.

Az egyedi webfejlesztés felsőfokon az a szolgáltatás, amely által Ön egyedi web alapú vagy Android alkalmazásokhoz juthat hozzá. Cégünk nyílt forráskódú technológiák használatával tervezi meg és fejleszti ki az Ön személyre szabott szoftvertermékét, mindeközben Önnek semmire nem lesz gondja. Partnereink rendelkezésére állunk továbbá reszponzív webes megoldások ügyében, webáruházak kialakításában és üzemeltetésében, valamint ügyfélkapcsolatot kezelő és vállalatirányítási rendszerek kialakításában is. Egy teljes weboldal megtervezésére és elkészítésére lenne szüksége? Nem probléma. Az ICT Európánál mindent megtalál, ami az online működéshez szükséges. ICTMS CRM rendszer, keresőoptimalizálás, Domain regisztráció és karbantartás, online ERP rendszer – ezeket mind megtalálja kínálatunkban. Bármire is legyen szüksége, kiváló szakembereink magas színvonalú munkájukkal biztosítják, hogy abból a lehető legjobbat kapja.

Ha hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy a mai internetes társadalomban már elengedhetetlen, hogy az online működésünk is megfelelő legyen, akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 33 44 279-es telefonszámon vagy az info@icteuropa.hu e-mail cím segítségével! Személyesen megtalálhat minket Budapesten, a Fehérvári út 50-52. házszám alatt, a Dexagon Irodaház harmadik emeletén. További információkért pedig látogasson el weboldalunkra, az icteuropa.hu-ra!