Utángyártott tintapatron jó áron elérhető!

Az utángyártott tintapatronok egyenként akár négyszer is újra felhasználhatók, ami rengeteg olajat takarít meg. Egyetlen tintapatron gyártása akár két liter olajat is igénybe vehet. Ez azt jelenti, hogy minden utángyártott patron élettartama alatt akár 8 liter olajat is megtakaríthat. További részleteket erről weboldalunkon olvashat.

Utángyártott tintapatron rendelhető az onlinetoner.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk, ha ön is megtekintené teljes kínálatunkat vagy éppen rendelni szeretne.  Az utángyártott patronok több tintával tölthetők meg, mint az eredeti patronok. Ez különösen azért előnyös, mert manapság az OEM patronok kevesebb, mint egynegyedét tartalmazhatják a szokásos tintának. A patron mérete azonban nem csökken mérhetően, így a kazetta nagy része csak üres hely. Nézze meg a vásárlói véleményeket weboldalunkon. Egyetlen vállalatnak sem lesz 100% pozitív véleménye, de mivel a vélemények túlnyomórészt pozitívok, akkor tudnia kell, hogy tényleg megbízhatóak vagyunk.

Arról is kérdezhet minket, hogy termékeink megfelelnek-e vagy meghaladják-e az ipari szabványokat. Természetesen csapatunk örömmel hirdeti, hogy termékeink megfelelnek a törvényben meghatározott előírásoknak, de mindig érdemes megkérdezni, ha nem biztos benne. Miközben kapcsolatban áll a velünk, a tesztelési folyamatainkról is többet tudhat meg. A beszállítóink a legjobb tesztelési kapacitással rendelkeznek, így minden nyomtatópatront több nyomtatóban tesztelnek annak biztosítására, hogy a lehető legjobb patronokat küldjék ki nekünk. Amennyiben többet tudna meg rólunk és termékeinkről, kérdései lennének vagy rendelni szeretne, keresse fel az onlinetoner.hu-t, és csapatunk minden feltett kérdésre nagyon szívesen válaszol.