Ugrinpack – minőségi csomagolás, környezettudatos eljárás

Magyarország legszínesebb kínálatú professzionális csomagolástechnikai gyártójánál mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a csomagolás terén. Az Ugrinpack már 1923 óta működő vállalat, és 1980 óta áll a csomagolást igénylő cégek rendelkezésére, legyen szó édesipari, hűtőipari, tésztaipari, üdítőital-ipari, vagy bármilyen egyéb élelmiszeripari termékről. Alapítójaként és tagjaként az Omnipack Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter Nonprofit Kft.-nek pedig egy termék piacra dobásának akár a teljes vertikumát is fel tudja ölelni. Minőségi munkánkat igazolja az a tény is, hogy olyan neves márkákat csomagoltunk már, mint az Aquafresh, Nescafé, Vanish, Calgon vagy Finish.

A csomagoló anyag környezettudatosság szempontjából magasan Európa legjobbjai közé helyezi, Magyarországon pedig egyedülállóvá teszi az Ugrinpackot. A jelenleg legszélesebb körben használatos poliolefin származékokból – melyek csak több évszázad alatt bomlanak le maguktól – előállított csomagolóanyagokkal ellentétben, az Ugrinpack csomagolóanyagai növényi alapanyagúak, és 100%-ban lebomlanak. Ráadásul maga a technológia is környezetkímélő, hiszen az eljárás során nem használunk sem etilacetátot, sem izocianát tartalmú ragasztót.

Válasszon minket, amennyiben egy olyan vállalkozást szeretne megbízni termékének a csomagolásával, amelyik különösen nagy hangsúlyt fektet a kibocsátott termékeinek a minőségére, amely akár egynapos határidővel vállalja az ingyenes kiszállítást az Ön számára, és nem mellesleg garanciát vállal a kiszállított árura! Keresse fel honlapunkat, a www.ugrinpack.eu-t, és kérjen árajánlatot gyorsan, egyszerűen és személyre szabottan! Vagy hívjon minket a +36 70 386 0801-es vagy +36 33 503 045-ös telefonszámok egyikén! Továbbá szívesen válaszolunk az ugrinpack@ugrinpack.eu email címre küldött kérdéseire is.