Tini nindzsa teknőcök – búvóhely a csatornában hatalmas játékszett

Amikor már nem tudja mivel szórakoztatni gyermekét, mert csak az okoseszközök vagy a televízió képernyője nyújt számára elegendő szórakozást és azt szeretné ha kimozdulna ebből a világból, vásároljon neki Tini nindzsa játékot.

A tini nindzsa teknőcök – búvóhely a csatornában hatalmas játékszett tökéletes és minőségi kikapcsolódást nyújt hosszú órákra a gyermekek számára távol a képernyő világától. Leonardo, Raphaello, Donatello, Michelangelo és Szecska Mester köztudottan a New Yorki csatornában laktak elrejtőzve a nagyvilág forgatagától. Innen irányították nagy sikerrel támadásokat és védekeztek, amikor a gonosz erő képviselői kerültek a képben. A négy teknős szórakoztató, de akciódús történetei a világ minden gyermekét elvarázsolta egyetlen pillanat alatt. Így lesz ez az Ön gyermekével is, ha megvásárolja neki a négy mesehős és a mesterük búvóhelyét. Hatalmas szettről van szó, amely többek között tartalmazza a részletes csatornát, amely az otthonuk volt a teknősöknek. Vásárolja meg a figurákat is, hogy a szett teljes legyen és játékra készen álljon a meglepetés.

Ne szalassza el ezt az óriási lehetőséget és vásárolja meg a tini nindzsa teknőcök – búvóhely a csatornában hatalmas játékszettet gyermekének, mert nem csak a szett, de az öröm is hatalmas lesz. Válassza ezt a kitűnő kikapcsolódást nyújtó játékot és garantáltan örömet szerez vele gyermekének. Ha kérdése támadna a termékkel kapcsolatban ezt felteheti  a +36 70 93 33 708 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu email címre. Munkatársaink örömmel válaszolnak minden érdeklődőben felmerült kérdésre. Szerezze be mielőbb a tini nindzsa teknőcök – búvóhely a csatornában hatalmas játékszett és a tini nindzsa figurákat nálunk, mert ennél kedvezőbb áron most sehol nem juthat hozzá!