Tigrisszem karkötők széles választékban

Az ásványból készült karkötőkről egy valami egyértelműen elmondható, még pedig az, hogy rengeteg variáció létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő csuklóra valót. A tigrisszem egy nagyon különleges ásvány, mely csodaszép, így esztétikus karkötőket lehet belőle készíteni, amik ráadásul nagyon jó hatással vannak a szervezetre.

Tigrisszem karkötők által sokkal jobban fogja érezni magát a mindennapokban. Egyre többen szavaznak bizalmat az ásvány karkötőknek. Vannak, akik nem hisznek az ásványok jótékony hatásaiban, de még ők sem tagadhatják, hogy az ásvány karkötők elképesztően esztétikusak és rögtön odavonzzák a tekintetet. A tigrisszem az egyik legszebb és leghasznosabb ásvány, melyet már elődeink is ismertek és nagy becsben tartottak. Akkoriban elsősorban talizmánként hordták a különféle átkok ellen. Manapság inkább a testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásai miatt örvend nagy népszerűségnek. Ugyanakkor érdemes tudni róla, hogy bármennyire is szép és viselője szívéhez nő, egy hétnél hosszabb ideig egy huzamban nem érdemes viselni, ugyanis meggátolja az energiaáramlást a testben. A tigrisszem karkötő rendkívül jó hatással van a testre és a lélekre egyaránt!

A tigrisszem karkötő jótékony hatással van a csontozatra, valamint az ízületekre, így csonttörés esetén kifejezetten ajánlott viselése. Ezenkívül a tüdőre és a légutakra is jó hatással van, ezért asztma, meghűlés vagy köhögés esetén hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz. Továbbá az agyra, valamint a koncentráló képességre is nagyon jó hatással van. A tigrisszem karkötő által az érzelmi blokádok feloldhatók. Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy a tigrisszem ásvány nagyon esztétikus látványt nyújt karkötőként. Bővebb információkat az asvanyajandek.hu weboldalon talál!