Thomas mozdonyok akciós áron!

A Thomas mozdonyokat a lányok és fiúk egyaránt kedvelik, hiszen a mese is igazán szórakoztató és leköti a gyerekeket. Webáruházunkban, a jatek-webaruhaz.hu weboldalon több száz Thomas a gőzmozdony játékot vásárolhat meg, amelyek ráadásul igen kedvező áron kaphatóak. Ne habozzon tehát, keresse fel weboldalunkat a teljes kínálatért!

Thomas mozdonyok tehát akciós áron kaphatóak a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért vásároljon egyet még ma! A Thomas a gőzmozdony spriccelő pancsi flynn tűzoltóautó már 18 hónapos kortól használható. Az autóval egy igazi élmény lehet a fürdés, és igazán szórakoztató lesz a gyerekek számára ha kedvenc mesehősük segíthet a fürdésben. A Thomas Take N Play dzsungel kaland mozdony 3 éves kortól ajánlott, és a szett tartalmazza Sodor szigetének legszorgalmasabb kis mozdonyát, Thomast, aki most egy igazán egyedi festéssel rendelkezik, és ezzel ki lehet egészíteni a mozdonygyűjteményt is. A játék 7 cm hosszú, darabjai fémből, illetve műanyagból készültek.

A Thomas spriccelős pancsi diesel mozdonnyal a fürdés mostantól egy igazi élmény lehet. A mozdonyt 3 éves kortól ajánljuk. A játékot könnyű megtölteni vízzel, csak össze kell nyomni az oldalát és már rögtön fel is szívja a vizet, ha pedig ismét összenyomjuk, akkor újra kijön belőle a víz, így olyan, mintha füstöt eresztene ki. Amennyiben a továbbiakban is szeretne ezekről az aranyos játékokról olvasni, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes készlet is könnyen megtekinthető. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik játékunkról, akkor ezt is megteheti, csak keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 70 64 96 396 telefonszámot is, és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot.