Teki Móka Társasjáték – a szórakoztató társasjáték

Szülők, pedagógusok tudják, hogy a memóriajátéknak rengeteg pozitív hatása van a gyermekek szempontjából. Függetlenül attól, hogy óvodás, iskolás gyerekről van szó a memóriajáték kitűnő ajándék, hiszen fejlesztő hatása van, és fantasztikus szórakozást biztosít. Az üzletekből, valamint az internetes áruházakból bő választék van a memóriajátékok terén.

Teki Móka Társasjáték a kisebb gyermekek körében talán a legkedveltebb játék, mivel mókás perceket élhetnek át a játéknak köszönhetően. A memóriajátékról tudni kell, hogy olyan gyerekek számára készült, akik már a negyedik életévüket betöltötték. A társasjáték csomag tartalmaz egy teknőst, teknőstojásokat, valamint játékszabályokat, használati utasítást. A teknős négy különböző színű uszonnyal rendelkezik, és ha a játékos a megfelelő sorrendben nyomja le őket, akkor ajándékba kap egy tojást. Ha a színek sorrendjét nem sikerül eltalálni, akkor a teknős bebújik a páncéljába. A teknős 108 szín kombinációval várja a játékosokat. A játék végén az a gyerek lesz a győztes, akinek több tojást sikerül megszereznie.

A Teki Móka nevű memóriajáték pillanatok alatt megrendelhető a szülők által már jól ismert www.jatek-webaruhaz.hu weboldalról. Cégünk kizárólag a legjobb minőségű játékok árusításával foglalkozik, ezért garantált, hogy a társasjáték minőségével maximálisan meg lesz elégedve. A megrendelést megelőzőleg minden fontos és hasznos információt elolvashat a memóriajátékról. Ha kérdései vannak a játékkal, vásárlással kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot a cégünk munkatársaival a +36 70 64 96 396 telefonszámon, vagy az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen keresztül. Természetesen áruházunkból sok más fejlesztő játékot vásárolhat alacsony áron.