Szülinapi bohóc az egyik legjobb ajándék

Egy igazán jó hangulatú gyermek szülinap, nem múlhat el bohóc nélkül, aki garantálja a rengeteg humort és nevetést. Ez egy igazi meglepetés a szülinaposnak és a vendégeknek is, egy ilyen bulira mindenki emlékezni fog.

Szülinapi bohóc az egyik legjobb ajándék lehet gyermeke számára, hogy a bulit felejthetetlenné tegye. Ajánljuk, hogy erre Nokedli Bohócot kérje fel, aki garantálja az őrülten jó hangulatot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Keresse fel a nokedlibohoc.hu weboldalt, ahol részletesebb információt megtudhat a műsorokról és az árakról. A bohóc több típusú műsort is kínál az érdeklődőknek, melyből a szülők kiválaszthatják a számukra megfelelőt. A csomagok közül a pici gyermekek számára ajánljuk a „Szülinapi nagybuli miniknek” típusú műsort, melyen belül a bohóc egy órán át szórakoztat 6-9fős gyermekcsapatot, mialatt 80darab lufi felhasználásával, érdekes állatokat hajtogat a kicsiknek. Mindezek mellett még zsonglőrködik is, a mai kornak megfelelő gyereknótákra, és a játék kedvéért előkerülnek a labdák, buzogányok, virágpálcák és a bűvös diaboló is.

A nagyok számára is kérhetünk egy ehhez hasonló bulit, persze ez a kicsiknek szánt változatokhoz képest kissé komplikáltabb. A meglepetés bohóc először a műsort a gyermekek összeszedésével kezdi, majd amikor már igazán magára hívta a figyelmet, bemutatkozik és a lufi hajtogatás közben, megismerkedik a gyerekekkel. A torta átadása során gyerekdalokat énekelnek együtt, és utána még a gyerekeket elbűvöli egy érdekes zsonglőrködéssel is. Ehhez labdákat, buzogányokat, virágpálcákat és bűvös diabolót használ. A trükköknél bevonja a játékba a gyerekeket, akiket a végén a jó szereplésért, illetve a segítségért, jutalomban részesít. A legvégén pedig sor kerül a közös fotózkodásra. Foglalja le gyermeke számára a megfelelő műsort honlapunkon keresztül, vagy vegye fel Nokedli Bohóccal a kapcsolatot, az itt található elérhetőségek egyikén.