Szilánkmentesítés a vállalkozásban fóliával

Az oktatási intézményeknek, élelmiszeripari gyártóknak és az olyan üzleteknek, melyek utcafronti kirakattal rendelkeznek, kötelezően szilánkmentessé kell tenniük a törékeny felületeket. Nem érdemes ezt félvállról venni, hacsak nem szeretne egy komoly büntetést begyűjteni.

Szilánkmentesítő fólia által eleget tehet a minőségbiztosítási és törvényi előírásoknak, melyek arról rendelkeznek, hogy bizonyos felületeknek kötelező szilánkmentesnek lennie. A legjobb és egyben legesztétikusabb megoldás mindenképp a szilánkmentesítő fólia. A rács egyrészt nem nyújt szép látványt, másrészt úgy néz ki a hely tőle, mint egy börtön. Jobb este egy szép kirakatot nézni, mint egy ódon rácsozatot. A szilánkmentesítő fólia egyben tartja az üveget, még akkor is, ha az eltörött. Mivel nincsenek szanaszét repülő üvegszilánkok, ezért nem is okoznak sérülést. A szilánkmentesítő fólia nem csak külső, hanem belső üvegfelületekre is tökéletes. A Skyfol szilánkmentesítő fólia nemzetközi minősítéssel rendelkezik és számtalan törésteszten bizonyított.

Nem csak üzleti célokra, hanem akár otthonunkban is használhatjuk a szilánkmentesítő fóliákat. Különösen a kisgyerekes szülők teszik össze érte a kezüket, hisz akinek van gyereke, annak nem kell magyarázni, hogy a kicsik milyen örökmozgók. A játék hevében pedig könnyen törnek a törékeny felületek. A szilánkmentesítő fóliának köszönhetően az ablaküveg egyben marad. További előnye a Skyfol ablakfóliának, hogy a betörést is megakadályozza, legalábbis a behatoláshoz szükséges időt a többszörösére nyújtja. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt meg tudhat a Skyfol ablakfóliákról! Tegye Ön is biztonságossá otthonát és üzletét!