Szerelem a hajón

Aki sokat dolgozik, jól tudja, hogy milyen kevés idő jut az ismerkedésre. Bár a hajós munka alkalmával is sokat kell dolgozni, mégis van lehetőség az ismerkedésre is. Ezt bizonyítja Roland és Zsuzsa példája is.

Roland és Zsuzsa hajós élete még a közvetítés során kezdődött, hiszen itt pillantotta meg először a hölgyet leendő párja. Roland először azt tervezte, hogy elkíséri egyik akkori munkatársát egy állásinterjúra. Később azonban, mivel kiderült, hogy ő is a vendéglátóiparban dolgozik, felkínáltak a számára is egy kihagyhatatlannak bizonyuló állást.

Mikor elment a beszélgetésre, mindössze három ember volt ott még rajta kívül. Ebből az egyik Zsuzsa volt, aki immár a felesége és kislányának az anyja. Roland már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikusnak vélte Zsuzsát. Később pedig egy hajón kezdtek el dolgozni, ami remek lehetőség volt a közelebbi ismerkedésre is. Mindössze két hét elteltével már egy párt alkottak. A munka során is mindig segítették, és a mai napig is segítik egymást. Roland és Zsuzsa hajós élete remekül alakult. Időközben megszületett Kata kislányuk is.

Roland és Zsuzsa hajós élete jól példázza, hogy nem kell lemondanunk a szerelemről és a családi életről akkor sem, ha a hajós munka mellett döntünk. Roland Dubaiban rendelte meg a jegyűrűket, majd két hét múlva Indiában, a Taj Mahalban Hotelben kérte meg Zsuzsa kezét. A hivatalos szárazföldi esküvői szertartást követően a hajón is megtartották a menyegzőt.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni, milyen egy hajón dolgozni, illetve mielőtt végleg elhatároznád magad mellette, látogass el a crew.hu internetes oldalára, ahol minden apró információt megtalálhatsz. Sőt, arra is lehetőséged nyílik, hogy kérdést tegyél fel a Crew Agency munkaerő közvetítő cégnek, akik minden kérdésre készségesen válaszolnak.