Szempilla tanfolyam kezdőknek a Szempilla Akadémián

Még most ismerkedne a szempillák világával? Szeretne használható tudásra szert tenni, de nem tudja, honnan kezdje? A válasz a Szempilla Akadémia, ahol mindent megtanítanak Önnek, amit csak a szempillákról tudnia kell. Ha Ön is egy olyan kurzust keres, amelyet elvégezve valóban elkezdheti a szakmában való tevékenykedést, akkor nálunk a helye.

A szempilla tanfolyam kezdőknek is elérhető a Szempilla Akadémián. Nálunk a tanulni vágyók három típusú kurzus közül is választhatnak, melyek mindegyikén rövid idő alatt tehetnek szert korszerű tudásra színvonalas oktatás keretein belül. Teljesen kezdő hallgatóink egy-, két illetve háromnapos kurzusok közül választhatják ki azt, amelyik elnyeri a tetszésüket. Mindegyik gyakorlatorientált, kiscsoportos foglalkozásokat tartalmaz, így tanulóink élesben is kipróbálhatják magukat. De ha a profizmusig meg sem szeretnének állni, akkor mindenképpen az utóbbi kurzusunkat ajánljuk, amelyik után egy diplomával is gazdagodhatnak az újdonsült szempilla stylist-ok. Több gyakorlat, mélyebb tudás, és a jók között is Ön lesz a legjobb. Oktatásaink jelenleg az ország 26 városában elérhetők, így a távolság sem lehet akadály a tanulni vágyók számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne a divat és a szépség világában tevékenykedni, akkor itt az ideje, hogy beiratkozzon egy kurzusunkra, amely által Ön is valódi szakemberré válhat. Keresse fel weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t, és böngésszen ajánlataink között! Keresse meg azt az Önhöz legközelebb eső helyet, ahol az Ön által kiválasztott tanfolyam elérhető. Bármilyen kérdés vagy probléma esetén nyugodtan forduljon hozzánk a +36 20 325 6621-es telefonszámon, vagy az info@szempillaakademia.hu e-mail címen! Bizalmát higgye el, meg fogjuk szolgálni!