Slim reflektor jó választásnak bizonyul

Ma már egyre inkább próbálunk óvatosak lenni minden területet, beleértve a saját otthonunk óvását is. Ugyanis nap, mint nap szembe találhatjuk magunkat olyan rémtörténetekkel, melyek különféle betörésekről szólnak.

Slim reflektor kül és beltéren egyaránt alkalmazható. Egyik legjobb tulajdonsága, hogy ezekre a reflektorokra ráköthető a mozgásérzékelőre. Amely annak köszönhető, hogy ezek a reflektorok úgy vannak kialakítva, hogy érzéketlenek maradnak a kapcsolgatásra. Így bárki lép az udvarunkra, a reflektor azonnal bekapcsol. A kínálatunkban megtalálhatóak a kötetlen foglalatúak, melyek alkalmazása nagyon egyszerűnek bizonyúl. Ennek a reflektornak a hűtéséről egy speciálisan kialakított alumínium ház gondoskodik, amely biztosítja az eszköz hosszantartó élettartamát. Amennyiben Led reflektorokat alkalmazzunk, akkor nem kell tartanunk attól az eshetőségtől, hogy bogarak, vagy különféle rovarok rátapadhatnak, melynek köszönhetően csökken a fényerő. Így ettől az atrocitástól nem kell tartanunk. Továbbá elmondhatjuk még, hogy ezek a reflektorok nem csak kül, de belterületen is egyformán alkalmazhatóak. Ám azt is kell hangsúlyozni, hogy ezeknél a fényforrásoknál nincs lehetőség a fényerő szabályozására.

A honlapunkon keresztül megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyben leginkább azokat a termékeket fogja megtalálni melyek 100 fok szórásszöggel rendelkeznek. A reflektorok dőlésszögének a szabályozására egy speciálisan kialakított fém tartószerkezet szolgál. Ezzel könnyedén tudjuk szabályozni, amely minden reflektor alapvető tartozékának nevezhető. A Led reflektorokról szintén elmondható, mint a másfajta Led fényforrásokról, hogy sokkal takarékosabb megoldásnak bizonyulnak.