Schleich játékok választékos kínálata várja!

Engedje szabadjára gyermekei fantáziáját olcsó Schleich játékok széles választékával. A szeretettel kézzel festett, autentikus játékfigurák és kiegészítők nagy választékával a gyerekei boldogok és felszabadultak lesznek a különböző Schleich játékvilágokban. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Schleich játékok választékos kínálata várja a jatektenger.hu weboldalon, ezért nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat és itt néhány kattintással rendelhet majd játékokat. A Triceratops az egyik utolsó nagy dinoszaurusz volt. Annak ellenére, hogy növényevő volt, összesen 800 foga volt, amelyek folyamatosan vissza nőttek. Ennek ellenére képtelen volt rágni az ételt, mivel állkapcsa nem tudott egyik oldalról a másikra mozogni. Fogaival pálmaleveleket és páfrányokat evett. A Therizinosaurus lenyűgöző tulajdonsága a feltűnő gigantikus karmok. A Therizinosaurus karmai fele olyan hosszúak voltak, mint egy felnőtt férfié. Céljukat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de valószínű, hogy a karmokat használta védekezésre. Mivel eddig csak néhány csontváz töredéket találtak, a karmokon kívül csak feltételezni lehet, hogy a dinoszaurusz valójában hogyan nézett ki, és milyen táplálkozási szokásai voltak. Azonban kétségtelenül 70 millió évvel ezelőtt élt, és rendkívül lenyűgözőnek tűnt.

Ezeket a dinoszauruszokat is megrendelheti weboldalunkon. A gyönyörű csillag Pegazus kanca nem ebből a világból való. A világegyetem végtelenségéből származik, és ezt első pillantásra láthatja. Olyan titkokat őriz, amelyeket el sem tudunk képzelni. Külső megjelenése különösen varázslatos megjelenést ad neki, azt a benyomást keltve, mintha most szállt volna le a csillagos éjszakai égboltról. Ő és családja, a büszke hold unikornis mén és aranyos hullócsillag egyszarvú csikója varázslatos egységet alkotnak. További részletekért és rendelésért keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.