Samsung Galaxy S7 Edge tok

A Samsung Galaxy S7 Edge manapság az egyik legjobb telefon, de persze erre is elengedhetetlen hogy tokot vegyünk, hiszen így megvédhetjük telefonunk az ütésektől, illetve a karcolásoktól, ezáltal sokkal tovább élvezhetjük ezt a kiváló és nagyon magas minőségű telefont. A phonebox.hu weboldalon tokok százait találhatja meg, ezért mindenképpen érdemes ide kattintani.

Samsung Galaxy S7 Edge tok rendkívül kedvezményes áron kapható a phonebox.hu weboldalon. Az Ipaki Survivor egy ütésálló hybrid tok, amely két komponensű, ráadásul rezgéselnyelő kialakítással rendelkezik. Ez a telefontok a komolyabb igénybevételt is kibírja, annak ellenére is, hogy nagyon vékony kialakítású. A tok egyedülálló fogású és prémium minőségű ezért érdemes rendelni egyet még ma! A Slim Smoke tok egy gyönyörű füstszínű, átlátszó tok, amely nyúlásbiztos TPU anyagból készült. Ez a tök tökéletesen védi a telefonon minden szegletét, és a legújabb Samsung Galaxy telefonokat megfelelően védi. A tok megfelelő védelmet biztosít a kiálló objektívnek is, ráadásul felülete ujjlenyomat taszító nano bevonattal kezelt.

A Chrome Gold egy arany színű, átlátszó hátlapú tok, amely krómozott élekkel rendelkezik. Hátlapja fénytörés mentes, így a készülék egyedi fénye is megmarad. Ez a tok rezgéselnyelő TPU szilikonból készült, és teljesen kopásbiztos a bevonata. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Samsung Galaxy S7 Edge tokokról olvasni, vagy esetleg megtekintené a teljes tok kínálatot, mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a phonebox.hu-t. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik tokkal kapcsolatban, ne habozzon, vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 0617932271 telefonszámot tárcsázva, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot a nevének, e-mail címének és kérdésének megadásával.