Royal Siam, a feltöltődés helyszíne

A masszázs jótékony hatásairól egyre többet hallani. Valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy a thai masszázs egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A thai masszázs nem csak a testnek tesz jót, de a lelket is feltölti, ezért mindenképp jó választásnak bizonyul, ha enerváltnak, levertnek érzi magát vagy csak jól esne testének egy kis masszázs.

Royal Siam Masszázs Szalon tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kicsit feltöltődni, kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. Ebben a rohanó világban nagyon könnyű lelkileg egy kicsit elveszni, belekerülni egy ördögi körbe, amelynek következtében előbb-utóbb testileg és lelkileg kimerül. Jellemzően ekkor jelennek meg a különféle testi panaszok és betegségek. Nem érdemes ezt megvárni, fontos időt szakítani a feltöltődésre és a pihenésre. Ennek legjobb módja egy frissítő, kényeztető thai masszázs. A Royal Siam masszázs szalonban többféle masszázs körül van lehetőség választani, az egyszerűbbektől a különlegesebbekig. Így mindenki ki tudja választani azt a masszázs típust, amelyre szüksége van a feltöltődéshez.

Royal Siam
Royal Siam

Az úgy nevezett „deep tissue”, vagyis mélyszöveti masszázs lassú, viszont erőteljes mozdulatokkal történik. Ez a masszázs fajta az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatásait. Nagyon sokan választják a tradicionális thai masszázst, mely rendkívül hatékony. Ezzel a masszázzsal kiválóan megvalósul a merevségek oldása, a fizikai és pszichés fájdalmak enyhítése. A thai tradicionális thai masszázs egy speciális változata az aromaolajos masszázs, melyet nagyon sokan kedvelnek kényeztető mivolta miatt. A testet és a lelket egyaránt feltölti ez a masszázs fajta. Ha szeretnéd megismerni a többi masszázs típust is, akkor érdemes ellátogatni a royalsiam.hu weboldalra!