Prémium edzésterv kezdőknek

Mindenki szeretne rendszeresen mozogni. Ha nem így vagyunk, akkor gyakran csak apró dolgok állnak ennek az útjában, például nem tudunk idő találni ehhez (lehet, hogy nem kell annyi, mint gondolnád), nem tudjuk, mit kell tenni, és nincsen edzőterem-tagságunk, hogy csak néhányat említsünk.

Edzésterv kezdőknek elérhető az ncse.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is tanácstalan, és nem tudja merre induljon el. A fent említett dolgok mindegyike elveheti a motivációnk egy részét. Ha Ön olyan személy, aki többet szeretne mozogni, az edzésterv elkészítése (vagy megvásárlása) sokat segíthet a kezdéssel járó stressz enyhítésében, és eltávolítja a fő kifogást, amellyel sokan találkozunk, amikor rendszeres testmozgási szokást próbálunk kialakítani. Az edzésterveknek számos előnye van. Motiválhatnak, új dolgokat taníthatnak meg, és sokkal könnyebbé tehetik a rendszeres testmozgást. A jó edzésterv megtartja a lendületet, és gyakorlottabbá tesz mind a mozgásban, mind az egészséges szokások kialakításában.

Ha nincs edzője, vagy nem jár egy konditerembe, hogy felfrissítse a kondíciót, nagy buktató lehet, ha nem tudja, mit fog csinálni egy edzésen. A tervezés időt és energiát igényelhet, és ha minden edzés alkalmával dolgoznia kell, akkor elkezdheti teljesen elkerülni a folyamatot (különösen, ha nincs edzéstervezési tapasztalata). Ha úgy érzi, hogy az edzés közben további 20 percre lesz szükség ahhoz, hogy rájöjjön, egyáltalán mit fog csinálni, az elég lehet ahhoz, hogy sokan azt mondják: „Felejtsük el az egészet”. A terv megszünteti ezt a kifogást, és lehetővé teszi, hogy az edzéssel töltött időt bármire felhasználja, amire szüksége van. További részletekért és információkért mindenképpen nézzen be hozzánk az ncse.hu weboldalra.