Pen teszt alacsony áron elérhető online!

A pen tesztelést általában az etikus hackernek nevezett tesztelők végzik. Ezek az etikus hackerek informatikai szakértők, akik hackelési módszerekkel segítik a vállalatokat az infrastruktúrájukba való lehetséges belépési pontok azonosításában. Különböző módszerek, eszközök és megközelítések használatával a szervezetek szimulált kibertámadásokat hajthatnak végre, hogy teszteljék meglévő biztonsági rendszereik erősségeit és gyengeségeit.

Pen teszt alacsony áron várja az obexconsulting.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és tudjon meg mindent erről a típusú tesztelésről. A penetráció ebben az esetben azt jelenti, hogy egy feltételezett fenyegetés szereplője milyen mértékben képes behatolni a szervezet kiberbiztonsági intézkedései és protokolljai közé. A legtöbb pen tesztelő tapasztalt fejlesztő vagy biztonsági szakember, magas szintű hitelesítő adatokkal és pen tesztelési tanúsítvánnyal. Mindig az a legjobb, ha olyan tesztelőket alkalmazunk, akiknek kevés vagy egyáltalán nincs tapasztalatuk a rendszerrel kapcsolatban, amelybe be akarnak jutni. Például egy fejlesztő, aki pen tesztet végez a saját forráskódján, elmulaszthat néhány holtpontot, amelyet egy kívülről érkező tesztelő észlelhet. Milyen gyakran kell pen tesztet végezni? A pen tesztelés gyakorisága számos tényezőtől függ, de a legtöbb biztonsági szakértő azt javasolja, hogy ezt évente legalább egyszer végezze el, mivel ez képes észlelni a felmerülő biztonsági réseket.

A szervezeteknek a következő tényezőket kell figyelembe venniük a pen tesztek ütemezésekor: Vállalat mérete: A nagyobb szervezetek nagyobb pénzügyi és hírnévveszteséget szenvedhetnek el, ha kibertámadások áldozataivá válnak. Ezért be kell fektetniük a rendszeres biztonsági tesztelésbe, hogy megakadályozzák ezeket a támadásokat. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel az obexconsulting.hu weboldalt.