Otthoni bedolgozás, otthoni bedolgozói munka

«Olyan bedolgozói munkát keresek, amivel egy kicsit emelni tudom a családi kassza színvonalát, ezért jöttem ide.» – Ugye ezt gondoltad te is, amikor ide kattintottál?

Olyan állást találsz itt, ami napi néhány órát igényel: legyen az kreatív munka, mint például az ajándékkészítés, a titkárnői munka, internetes adatgyűjtés, számítógépes adatbevitel, varrás stb.

Soha ne fizess senkinek azért előre, hogy neked bármilyen címeket, weboldalneveket megadjon, vagy csomagot küldjön postai utánvéttel, mert szinte biztos, hogy átverés lesz belőle. Nagyon sok ilyen dologról lehet olvasni az interneten és én meg szeretnélek ettől óvni.

Engem megóvni, mitől?

Attól, hogy te is beleess a fent említett „csapdák” egyikébe. Ezen az oldalon csak ellenőrzött munkaadók adhatnak fel álláshirdetéseket és ezekre lehet jelentkezni.

OK! De ez mitől más, mint a többi?

Azért más, mert ezt mi megszűrjük, hogy kinek a hirdetését közöljük neked. Nem kell attól félned, hogy rossz helyre jelentkezel. A hirdetőktől elkérjük a cége nevét, telefonszámát, email címét, kapcsolattartó nevét és a pontos leírását a munkának, amire jelentkezni lehet. Természetesen a fizetésre is kitérünk mindig.

Alkalmi otthoni munkát végezhet Budapesten, vagy az ország egész területén szinte bárki, akinek ideje van rá és több pénzt szeretne keresni. Diákoknak talán könnyebb így nyáron munkát vállalni, mert a nyári szünetben minden városban könnyebben találnak alkalmi állást.

Arra is készüljünk fel, hogy a már az adott cégnél dolgozók esetleg irigyek lesznek ránk, mert mi több pénzt fogunk kapni, mint ők. Ennek egyszerűen az az oka, hogy mi nem állandóan dolgozunk ott, hanem csak részmunkadőben és ezért egyértelmű, hogy többet is kell kapjunk, hiszen ezen alkalmakkor, amikor mi dolgozunk a munkaadónál, akkor valószínű, hogy őneki is magasabb a forgalma, hiszen minekünk kell őt „kisegíteni”.

Lehet alkalmi munka a fordítás, a grafika, a borítékolás, az adatgyűjtés az internetről, számítógépes adatbevitel stb.

Szeretnél értesülni az aktuális alkalmi állásajánlatokról? Ha igen, iratkozz fel adatbázisunkba és mi e-mailben értesítjük az aktuális ajánlatokról. Ez neked nem kerül semmibe. Kívánom, hogy találj velünk egy tisztességesen fizető lehetőséget.

Jooble