Önnek is van egy áhított álomautója?

Napjainkban egyre több olyan autót dobnak a piacra, melyre nyugodt szívvel rámondanánk, hogy bármikor elfogadnánk. De talán mégis van egy igazán különleges modell, amely az Ön nagy vágya.

Álomautó a Mercedes-Maybach 6 Cabrio legújabb modellje. Olyan modell, melyről nyugodtan kijelenthettem, hogy sokunk álmai között szerepel. Nem sok olyan tökéletes vonalvezetésű, pazar megjelenésű autót láthattunk még, amilyen a Mercedes-Benz és a Maybach közös koncepciójából született. Első ránézésre egyből a luxus, amely eszembe jut és az erő. Továbbá a hagyomány és a csúcstechnika ötvözetét fedezhetjük fel ebben az álomautóban. Első ránézésre rögtön feltűnik a nagysága, amely közel 6 méter. Annak ellenére, hogy mindez 2 fő részére készült kabrió. Azt gondolnánk, hogy a túlzott méretei miatt, nem lesz a nagy tömegek kedvence, de ez nem igén veszi el kedvünket. A koncepció láttán máris sokan bizakodnak, hogy a márka nem áll meg ennyinél és elkezdi a tömeggyártást, hiszen első ránézés után is sokan felvették a kívánságlistájukra.

Az extravagáns külső mellett, a belső is minden téren káprázatos. A tervező teljes mértében kiélhette magát, ugyanis a mindössze két személyes kabrió 750 lóerős, és 4 kerék meghajtású. Ez mellett a motorháztető alá 4 villanymotort helyeztek el. Az autót megismerve továbbra is a 4-es szám kerül előtérbe, hiszen ha minden igaz, akkor pont ennyi időre van szüksége, ahhoz, hogy elérje a 100 km/h sebességet. Amely még nagyon kecsegtető, hogy olyan ígéretek kerültek napvilágra, hogy mindössze 5 perc töltési idővel, több mint 100 km tudunk megtenni és ez mind semmi az mellett, hogy akár 250 km/h sebességgel. Egészen elképesztő egy járgányt alkottak. Amennyiben szeretne többet megtudni róla, akkor kattintson a www.kocsiguru.hu –ra.