Olcsó és minőségi mágnesszelep az interneten!

A mágnesszelep elektromosan vezérelt szelep. A szelep tartalmaz egy mágnesszelepet, amely egy elektromos tekercs, amelynek közepén mozgatható ferromágneses mag (dugattyú) található. Nyugalmi helyzetben a dugattyú lezár egy kis nyílást. A tekercsen keresztüli elektromos áram mágneses teret hoz létre. A mágneses mező felfelé irányuló erőt fejt ki a nyílást nyitó dugattyún. Ez az alapelv, amelyet a mágnesszelepek nyitására és bezárására használnak.

Olcsó és minőségi mágnesszelep széles kínálata várja önt is a saca-kert.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és itt megtalálja a legjobb termékeket méghozzá olcsón. A mágnesszelepeket széles körben alkalmazzák, magas vagy alacsony nyomással és kicsi vagy nagy áramlási sebességgel. Ezek a mágnesszelepek különböző működési elveket alkalmaznak, amelyek optimálisak az alkalmazáshoz. A kétutas mágnesszelepnek két nyílása van, egy bemenet és egy kimenet. Az áramlás iránya kritikus a megfelelő működés biztosításához, ezért általában van egy nyíl, amely jelzi az áramlás irányát. Kétutas szelepet használnak a nyílás nyitására vagy bezárására. Normálisan zárt mágnesszelep esetén a szelep feszültségmentes állapotban zárva van, és a közeg nem tud átfolyni rajta. Amikor az áram a tekercsbe kerül, elektromágneses mezőt hoz létre, amely a dugattyút felfelé kényszeríti a rugóerő leküzdésére.

Ez leválasztja a tömítést és kinyitja a nyílást, amely lehetővé teszi a közeg áramlását a szelepen. Normálisan nyitott mágnesszelep esetén a szelep feszültségmentes állapotban nyitva van, és a közeg átfolyhat rajta. Amikor az áram a tekercsbe kerül, elektromágneses teret hoz létre, amely lefelé kényszeríti a dugattyút a rugóerő leküzdésére. Ezután a tömítés a nyílásba ül és lezárja, ami megakadályozza, hogy a közeg átfolyjon a szelepen. További részletekért és információkért keresse fel bátran a saca-kert.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti.