Noni 160 darabos kapszula

A noni egy trópusi gyümölcslé, amelyet a Morinda citrifolia fa gyümölcséből nyernek. Ez a fa és gyümölcse Délkelet-Ázsiában, különösen Polinéziában, a lávafolyások között nő. A Noni csomós, mangó méretű, sárga színű gyümölcs. Nagyon keserű és kifejezett illata van, amelyet néha összehasonlítanak a büdös sajttal.

A noni most kapszula formájában rendelhető a tenmag.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még és tudjon meg mindent a szuper összetevőkről amelyekkel rendelkezik, valamint a használatáról is többet tudhat meg. A polinéz népek több mint 2000 éve használják a nonit a hagyományos népi gyógyászatban. Általában olyan egészségügyi problémák kezelésére használják, mint a székrekedés, a fertőzések, a fájdalom és az ízületi gyulladás. Ma a nonit többnyire gyümölcslé keverékként fogyasztják. A gyümölcslé erős antioxidánsokkal van tele, és számos egészségügyi előnnyel járhat. A Noni egy kis örökzöld fa, amely a Csendes-óceán szigetein, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Indiában található. Gyakran nő a lávafolyások között. Történelmileg a noniból vörös vagy sárga festéket készítettek a ruházathoz. Gyógyszerként is alkalmazták. Az emberek a nonit rákhoz, magas vérnyomáshoz, sportteljesítményhez és sok más betegséghez használják, de nincs megfelelő tudományos bizonyíték ezek használatának alátámasztására.

A Noni sok tápanyagot tartalmaz, beleértve a káliumot is. Ezen anyagok némelyike ​​segíthet helyrehozni a test sérült sejtjeit, aktivizálja az immunrendszert és más tevékenységeket végezhet. Korai kutatások szerint 6-8 gramm noni napi bevitele javíthatja a fizikai funkciókat, a fáradtságot és a fájdalmat az előrehaladott daganatos betegeknél. A nyak ízületi gyulladására is jó hatással lehet (nyaki spondylosis). Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a tenmag.hu weboldalt.