Napjainkban miért szükséges az eredetiségvizsgáló?

Rengeteg ember vásárol autót „felelőtlenül”. Ez nem csak azt jelenti, hogy gyakran elhanyagolják a névre való átíratást, mert túl költségesnek gondolják, és nem áldoznak rá időt és pénzt, hanem azt is, hogy nem végzik el az eredetiségvizsgálatokat.

Miért szükséges az eredetiségvizsgáló? Ezt a kérdést joggal feltehetik azok, akik nem hallottak erről a lehetőségről, vagy nem tudják, hogy pontosan mit is jelent, miért olyan fontos, amikor autót vásárolunk. Persze, ha újonnan vesszük meg, akkor semmi szükség rá, hiszen a gyártók csakis eredeti darabokból és alkatrészekből állítják össze az autókat. Viszont abban az esetben, ha másodkézből akarnánk, vásárolni, elengedhetetlen, hogy eredetiség vizsgálatokat végeztessünk. Ennek során kiderül, hogy a gépnek mely részei eredetiek, és melyek replikák. Ez nagyon lényeges lehet a minőség szempontjából is, valamint elsősorban ez határozza meg az adásvételi árat. Bár sokszor ez nem kis feladat, hiszen az eredményekre olykor heteket is várni kell, amíg visszajönnek a hatóságoktól, viszont akkor is megéri, hiszen nagyon sok múlhat rajta.

Ha Ön szegedi lakos, akkor szerencséje van, hiszen a Kovács Autó csapata nagyon hatékonyan el tudja végezni ezeket a vizsgálatokat bármelyik odavitt autón. Fontos, hogy ez még a szerződés előtt megtörténjen, hiszen legtöbbször nem lehet már változtatni rajta. Látogasson el a www.ka-autoszerviz.hu weboldalra, írjon a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 62/554-013-os számot, hogy részleteket tudjon meg erről a szolgáltatásról. Ha már döntött, akkor keresse fel a cég székhelyét a Kossuth Lajos utca 85-ös szám alatt. Az itt dolgozók biztosan segítenek majd Önnek, akármilyen autózással, vagy autókkal kapcsolatos problémája, vagy kérdése lenne.