Nagy teherbírású ragasztott gerenda

Gulyásfa Kft. egyik fő profilja közé tartozik a rétegel fa anyagok ragasztása, ennek végterméke a különböző faipari, bútoripari termékek.

Az építési folyamatban mára már egyre többször használt rétegragasztott gerenda kezdi átvenni a helyét a régi fa gerendáknak, ez azért van mert olyan új technológiával és szakértelemmel készítjük el a rétegragasztott gerenda minden egyes részét, amely az európai szabványoknak is megfelel. Korszerű gépeink és minőségi ragasztóanyagok segítségével garantáltan a legjobb ragasztott gerendát kapja meg az építtetlő, előnyei közé tartozik többek között a rendkívül nagy teherbírás és a rugalmasság is. Ezért szeretik a tervezők a fa anyagok használatát, régebbi időkben a fa anyag használata nem minden esetben volt célszerű, a csavarodás a repedések megjelenése miatt.

A rétegragasztott gerenda esetében ez nem fordulhat elő, mivel minden része egy kisebb fából áll amik kiszárítva és gyalulva vannak, majd ezeket egy speciális építési ragasztóval össze vannak illesztve a kívánt méretű gerenda eléréséig.

Magyarországon egyre több helyen alkalmazzák ezeket a ragasztott gerenda anyagokat. Cégünk nem csak gyártja a ragaszott fa gerendát, hanem ki is szállítja az ország egész területén. Telephelyeinknek köszönhetően az ország bármely pontjára kedvező áron tudjuk a rétegragasztott gerenda kiszállítását vállalni. Kiszállítunk az alábbi településekre és környékére: Üllő, Monor, Vecsés, Ecser, Budapest, Debrecen, Szolnok, Szeged, Kiskunszentmárton és még rengeteg kis és nagy városba is.

A ragasztott gerenda felhasználási területei közé tartozik a családi házak fa födéme, látszófődémek, ablakok, asztalos termékek, ívelt gerendák, látványos megoldások kivitelezésére tökéletes megoldást jelent.