Multivitamin D vitaminnal egy kapszulában!

Egészségünk megőrzése érdekében nagyon fontos gondoskodni a megfelelő vitaminbevitelről. Ezt a nyári hónapokban egyszerűbb megoldani, ugyanakkor ebben az időszakban is nehéz pusztán gyümölcsök és zöldségek fogyasztása által elegendő vitamint bevinni. Viszont étrendkiegészítő kapszulával könnyű orvosolni ezt a problémát!

Multivitamin D vitaminnal – Sokak számára fontos a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitel. Ennek legjobb módja a táplálékkiegészítő általi bevétel, melynek köszönhetően sokkal erősebbé válik az immunrendszer a különféle fertőzésekkel és megbetegedésekkel szemben. Télen elsősorban a légúti megbetegedések jelentenek problémát. A megfelelő immunerősítésnek köszönhetően kisebb eséllyel dőlünk ágynak a hideg hónapokban. A D-vitamin hiány is komoly problémát jelent, ami a téli hónapokban az emberek jelentős részét érinti. A napfény hiányos hónapok eredménye, hogy az emberek nagy része komoly D-vitamin hiányos állapotba kerül a tél végére. A Vegnum Multi-D kiváló választás, hiszen egy olyan multivitaminról van szó, mely kétezer nemzetközi egységnyi D-vitamint is tartalmaz, így nem kell külön D-vitamint vásárolni.

A Vegnum Multi-D vitamin készítményben a már említett kétezer nemzetközi egység D-vitamin mellett huszonkilenc zöldség, gyümölcs, illetve egyéb növények antioxidánsokban gazdag kivonata található meg. Továbbá tizennyolc alapvető ásványi anyag és vitamin, melyekre a szervezetnek nagy szüksége van, a megfelelő működéshez. Gyakorlatilag bárki szedheti, akár tizennégy éves kortól. Vegánok és vegetáriánusok is, ugyanis a D-vitamin is növényi eredetű. Még több információ a Vegnum Multi-D kapszuláról a vegnum.hu weboldalon található, ahonnan meg is lehet rendelni a terméket!