Minőségi zárbetétek zar-latat.hu webshopból!

Családja és lakása biztonságát legjobban egy zárbetéttel biztosíthatja. A legbiztonságosabb zárbetéteket a zar-lakat.hu weboldal széles kínálatában találhatja meg, ahol a két legnépszerűbb típus is elérhető igen kedvező áron: a Titan K66 ASC valamint az Abus D15.

A zárbetét vásárlás igen fontos, hogyha teljes biztonságban szeretné tartani otthonát. A Titan K66 ASC-t fejlesztői trükkösen oldották meg, hiszen zártörésnél nem a rögzítő csavarnál törik el a zárbetét, hanem van egy előre elkészített szándékosan meggyengített rész, ez lesz az, ami majd letörik, így a zártörési kísérlet azonnal kudarcot vall. Előnye ennek a zárbetétnek még az, hogy átlós csapokkal is rendelkezik a két sorban levő csapok mellett. Az Abus D15-öt egy törésvédő acélhíddal hozták létre, amely azonnal megakadályozza a zártörést. Ezeken kívül webáruházunkban megtalálható a Tokoz gyártó két törésvédett zárbetét típusa, mégpedig a Tokoz Pro 300 valamint a Tokoz Pro 400. Az előbbi cink ötvözetű házzal rendelkezik, míg az utóbbi minek kivitelezése már acélházas.

A Mul-T-Lock zárak közül kiváló választásnak bizonyulhat a Mul-T-Lock MT5+, aminek kulcsában mozgó alkatrész található, kulcs azonosítása pedig kígyómarásos, így ellenőrzi, hogy csak az a személy lép a lakásba, akinek jogosultsága van erre. Amennyiben tehát biztonsági zárbetétet szeretne vásárolni, látogassa fel a zar-latat.hu weboldalt további részletekért, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +3630-670-1767 telefonszámon. Ha különleges igényei vannak, írjon az info@zar-lakat.hu e-mail címre, és barátságos csapatunk összeállít önnek egy megfelelőbb árajánlatot. Válasszon tehát a zar-lakat.hu webáruházából zárbetétet, és a védelem garantált lesz. A házhozszállítás díjtalan!