Minőségi Platinum festék jó áron

Ha ön éppen felújította a házat és kijavította a szerkezeti hibákat, biztosan megőrizte minden szoba egyedi építészeti jellegét. De valami még hiányzik. Több mint valószínű, hogy valamilyen szín kéne a hálószobára vagy a nappalira.

Platinum festék várja önt is a biborfestek.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és tekintse meg a teljes festék kínálatot amelyek között bátran válogathat. Tudta, hogy a festés vizuálisan megemelheti vagy leengedheti a mennyezetet, attól függően, hogy hogyan áll szemben a falakkal? Vagy azt, hogy az ügyes színhasználat az egyik szobát élénk mulatságos hellyé, a másikat pedig egy pihentető térré varázsolhatja, ahol könyvet olvashat? A mai nyitott terű otthonokban, ahol a konyha, a nappali és az étkező gyakran egy nagy tér, a színek segítenek meghatározni a belső tereket és fókuszpontokat teremteni a viszonylag jellegtelen szobákban. A trükk természetesen az, hogy kitaláljuk, hogyan válasszuk ki a használni kívánt festékszíneket, és hová tegyük őket. Kezdje azzal, hogy három színt választ ki otthonában egy meglévő objektumból. Vegyen egy párnát a családi szoba kanapéjáról, kedvenc nyakkendőjét vagy sálját, vagy egy festményt-bármit, ami kényelmet nyújt vagy érzelmi kapcsolatban áll Önnel. Keressen három mintacsíkot ezekkel a színekkel, és azonnal 15-18 szín közül választhat, mivel minden mintacsík általában hat festékszínt tartalmaz.

A következő lépés az, hogy a három festék közül egyet válasszon falszínnek, és tegye félre a másik kettőt, hogy szövetben vagy bútorokban használhassa a helyiségben. A szomszédos szobák színeinek kiválasztásához vegye ugyanazt az eredeti három színmintacsíkot, és válasszon másik színt. Amennyiben ön is prémium minőségű festéket rendelne nézzen be a biborfestek.hu weboldalra és itt mindent megtalál.