Minőségi ipari padló jó áron

A HTC Superfloor rendkívül gazdaságos lehetőség minden típusú üzleti tevékenységhez. Például a betonpadló vagy az epoxi hagyományos módszereihez képest a HTC Superfloor verhetetlen tartósságot kínál. A feldolgozott beton élettartama korlátlan, vagyis megegyezik az épület élettartamával.

Ipari padló vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon, ezért nézze át a HTC Superfloor leírását és tudjon meg mindent róla. A kezdeti beruházás megegyezik vagy alacsonyabb, mint a hagyományos padlóburkolati megoldások ára, de az alacsony karbantartási költségek és a hosszabb élettartam miatt a HTC Superfloor a legjövedelmezőbb befektetési lehetőség. Az életciklus költsége körülbelül 60% -kal alacsonyabb, mint a hagyományos padlóburkolati megoldásoké. A Twister tisztítási módszerrel pedig egyszerű, környezetbarát és költséghatékony a padló fenntartása. A beton tiszta természetes anyagokból áll. Gyakran a betonra felvitt bevonatok káros hatással vannak a környezetre. A HTC Superfloor akár 30-szor kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos padlómegoldások. A Twister padlófenntartó rendszer az egyetlen teljesen környezetbarát tisztítási módszer. A Twister mást nem használ, csak közönséges vizet, vegyszereket! A HTC Superfloor négyféle koncepcióban használható. Platina, arany, ezüst és bronz. Ez azt jelenti, hogy választhat egy matt felületű vagy magasfényű padló között.

A padlógerendákon és a talajon lévő betonlapokon végzett ellenállási tesztek azt mutatják, hogy a HTC Superfloor megfelel az SS-EN 61340-5-1 szabványnak. A mért értékek a nemzetközi IEC-szabvány és az amerikai ANSI/ESD-szabvány tartományába esnek. Az elektronika kezelésére vonatkozó szabványban előírt határértékeket a HTC Superfloor semmilyen esetben sem lépte túl. Ha többet tudna meg a HTC Superfloor termékekről vagy az árakról, keresse fel bátran az epo-trend.hu weboldalt.