Miért tökéletes a hosszú szálú szőnyeg nappaliba?

Hosszú szálú szőnyeg nappaliba? Tökéletes választás! Lakályos, otthonos és szinte csodát tesz a nappalival. De miért a shaggy szőnyeg a legnépszerűbb a nappalikban?

A válasz nem túl bonyolult. Vitathatatlan, hogy a hosszú szálú shaggy szőnyeg a legkeresettebb és legtrendibb szőnyegek közé tartozik. Ez a legpuhább, legvastagabb, legigézőbb szőnyeg, amit ismerünk.Van azonban minőségbeli különbség shaggy és shaggy szőnyeg között is. Ha tehetjük, válasszuk a kicsit drágább kategóriájút, aminek selymessége minden nap levesz a lábadról. A minőségi bolyhos szőnyeg nem lapul le olyan könnyedén. Egy lelapult shaggy szőnyeg nem túl szép a nappaliban, ahol a vendégek és a családtagok is összegyűlnek. Az exkluzív luxus shaggy szőnyeg szálai fényesebbek, puhábbak, mint az olcsó shaggy szőnyeg típusnak.

A nappaliba különösen fontos, hogy minőségi shaggy szőnyeg terüljön el. A közös térben egy szuper szőnyeg összeköti az ott ülőket. A kanapé első lábai alatt, a fotelek és a dohányzóasztal alatt kell, legyen a szőnyeg shaggy típusban. Minél nagyobb, annál jobb. Egy shaggy szőnyeg 200×290 cm méretben már jó választás ebbe a helyiségbe, de vásárolhatunk ettől nagyobb méretet is. Fantasztikus shaggy szőnyeg akció kínálatban bővelkednek az online áruházak is, ahonnan kényelmesen rendelhetünk belőlük, akár ingyenes kiszállítással is.

Szőnyeg
Szőnyeg

De térjünk vissza a nappalira. Milyen shaggy szőnyeget tegyünk ide?

Szőnyeget elsődlegesen a bútorokhoz, a kanapéhoz és a fal színéhez választunk. Ha a tapéta valamilyen mintával ékeskedik, a nappali szőnyeg inkább legyen egyszínű. A kevesebb ugyanis néha több. Ha a fal egyszínű, akkor pedig nyugodtan választhatunk valamilyen extravagáns mintájú bolyhos, hosszú szálú szőnyeget.

A szürke shaggy szőnyeg az idei évben a legkeresettebbek közé tartozott és gyanítható, hogy nem lesz ez másképp a jövő évben sem. Ez a szín mindenhez illik, nők és férfiak is beilleszthetik a nappaliba.
A második a fehér shaggy szőnyeg a ranglétrán, ami fantasztikusan elegáns stílust teremt otthonunkban. E színű shaggy szőnyeg tisztítása nem okoz gondot, ha hetente rendszeresen felporszívózzuk és természetesen cipővel nem lépünk rá.

Zöld shaggy szőnyeg! Ettől természetesebb hatású, vidámabb, életigenlőbb szín aligha létezik a shaggy-k között. Kifejezetten fiatalos és barátságos szín.

Egy gyönyörű, minőségi shaggy szőnyeg megváltoztatja az egész nappali miliőjét. A gyerekek és a felnőttek is imádják, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a típust a nappalitól a hálószobáig és még a fürdőszobáig is.