Led reflektor kedvező áron!

A CRI a fény azon képességének mérése, amely felfedi a tárgyak tényleges színét az ideális fényforráshoz (természetes fény) viszonyítva. A magas CRI általában kívánatos tulajdonság. A LED reflektorok általában nagyon magas minősítést kapnak, amikor a CRI-re kerül a sor.

Led reflektor rendelhető igazán alacsony áron az optonica.hu weboldalon, ezért ha ön is úgy gondolja, hogy ideje kipróbálni a led reflektorokat, akkor kattintson bátran weboldalunkra.  A CRI felismerésének talán legjobb módja a LED-es világítás és egy olyan hagyományos világítási megoldás közvetlen összehasonlítása, mint például a nátriumlámpák (amelyek általában rossz CRI-besorolással rendelkeznek, és bizonyos esetekben szinte monokrómak). A LED technológia csak 180 fokos fényt bocsát ki. Minden más típusú fényforrás 360 fokos fényt bocsát ki a forrás körül. A 360 fokos kibocsátáshoz kiegészítő eszközökre van szükség a fény visszaverésére és/vagy átirányítására. Ez általában megnöveli a rendszer költségeit, és elkerülhetetlenül veszteségeket eredményez, ami azt jelenti, hogy az eszköz szükségszerűen kevésbé hatékony, mint amilyen amúgy lenne.

Vegyünk egy olyan fényforrást, amely fényt bocsát ki a mennyezeten – ez a szokásos izzó. A probléma az, hogy nem a mennyezetet, hanem a helyiséget próbálja megvilágítani. A LED reflektorok teljes mértékben megoldják ezt a problémát, és megtakarítást eredményeznek a rendszer általános energiahatékonysága szempontjából. Mivel a LED-ek annyira kicsik, gyakorlatilag bármilyen alkalmazásban felhasználhatók. A LED reflektorok félvezető lámpák. Ez azt jelenti, hogy a fényt körülvevő hagyományos üveg izzó teljesen felesleges. A LED-ek névleges teljesítményük gyakorlatilag bármely százalékában képesek működni. Bővebb leírásért és további információkért nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat az optonica.hu-t.