Lakásfelújítás jó áron

Minden lakásra ráfér néha a felújítás, főleg ha az ön lakása már régi és szeretne mondjuk új ablakokat, ajtókat, vagy éppen a parkettát szeretné lecserélni. Profi és tapasztalt csapatunk előre egyeztet majd önnel hogy mire van szüksége a lakásfelújítás keretein belül, majd pedig meg is kezdődik a munka, aminek befejeztével ön egy új, tiszta és rendezett lakást kap majd vissza, teljesen felújítva.

Lakásfelújítás igen alacsony áron elérhető a felujitasportal.hu weboldalon, tehát mindenképpen hozzánk forduljon ha lakásfelújításra vágyik, mert csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik lakásfelújítás terén ráadásul profi és gyors munkát végez, tehát nem fogja megbánni ha csapatunkat választja. A lakásfelújítás keretein belül vállalunk parkettázást, amely során a korábban lerakott parkettát felújítjuk, helyrerakjuk és kijavítjuk a hibáit, valamint lakkozást is vállalunk. Emellett laminált padlóval, vagy fa hatású padlólappal is javítható a nagyon sérült parketta. Igény szerint a párnafákat is kicseréljük és kijavítjuk.

Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@felujitasportal.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is a +36 30 343 94 87-et, és csapatunk itt minden kérdésére választ ad majd. Amennyiben többet tudna meg a lakásfelújítási szolgáltatásainkról, vagy az árakról érdeklődne, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a felujitasportal.hu-t, hiszen itt minden szükséges információt és részletet megtalál ebben a témában. Kollégáink vállalnak kedvező árú fűtéskorszerűsítést, konyhafelújítást, galéria építést, asztalos munkát, bútorkészítést valamint fürdőszobafelújítást is, tehát megéri hozzánk fordulni ha teljes felújításra vágyik.