Közlekedési tükör rendelhető online webáruházból!

Minden domború közlekedési tükrünket nagyon könnyű felszerelni akár falra, akár oszlopra. Szabadon szerelhető konzollal vannak ellátva, így könnyen felszerelhetők bármilyen szabványos oszlopra. Csak egy ütvefúróra van szüksége a megfelelő fúrószárral és az általunk szállított csavaroknak megfelelő foglalatkészlettel.

Közlekedési tükör rendelhető online a sunikft.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és tekintse meg teljes készletünket weboldalunkon hogy megtalálhassa azt a tükröt, amely minden igényének megfelel. A domború tükröket biztonságosabban kell felszerelni, különösen, ha szélnek és változó időjárási körülményeknek vannak kitéve. Általában 2-3 tartókonzol elegendő ahhoz, hogy a domború közlekedési tükör az időjárási viszonyoktól függetlenül stabil maradjon. Milyen méretű biztonsági tükörre van szükségem? Minél nagyobb a tükör, annál jobban láthatóak lesznek a dolgok. A következő kérdések megválaszolásával határozhatja meg a domború tükör megfelelő méretét: Mit fog látni a domború tükörben? Meddig fogja használni a közlekedési tükröt? Hova szereljük fel a tükröt? Mekkora a maximális láthatóság, amit a domború tükörtől szeretne? Egy jó tipp lehet az, hogy egy lábnyi látás egyenlő a domború tükör egy hüvelykével. Ennek magyarázatára vegyünk egy példát. Ha közlekedési tükröt tervez elhelyezni, hogy az 25 láb távolságra nézzen, válasszon egy 26 hüvelyk átmérőjű biztonsági tükröt. Ez elegendő lesz az Ön igényeinek.

Ha még mindig tanácstalan a megfelelő közlekedési tükör kiválasztása esetén, kérje szakértők segítségét. Mi, a sunikft.hu-nál segítjük Önt az alkalmazásához megfelelő típusú domború tükör kiválasztásával. Ha már tisztában van a választásával, egyszerűen megrendelheti közlekedési tükrét a sunikft.hu weboldalunkon keresztül. Amennyiben bővebb leírást olvasna vagy felvenné velünk a kapcsolatot nézzen be hozzánk.