Kosaras autó bérlés Győr városában és környékén is!

Az emelőkosaras autó felvonó része jellemzően kicsi, egyszerre egy vagy két embert bír el. A teleszkópos emelők kivételesen hosszú hatótávolságukról ismertek, és a legalkalmasabbak olyan speciális munkákhoz, amelyeket egyetlen dolgozó végez, mint például az elektromos javítások vagy a favágás. A legtöbb gyártó kínál elektromos meghajtású opciót tömör gumiabroncsokkal belső használatra, és gázüzemű opciót felfújt abroncsokkal durva külső használatra.

Kosaras autó bérlés Győr városában elérhető a bagira21.com weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát megéri benézni hozzánk ha több információt szeretne megtudni a nálunk bérelhető gépekről. A kosár emelési magasságát fontos figyelembe venni a gép kiválasztásakor. Nagyobb magasság érdekében a nálunk bérelhető gépek jelenleg a világ legnagyobb gémes emelői között vannak, 185 láb platformmagassággal. A kosaras autók, más néven légi emelők vagy kanalas teherautók, olyan kerekes járművek, amelyek egy hidraulikus daruhoz csatlakoztatott sínes emelővel rendelkeznek. A dolgozók leggyakrabban emelőkosaras autókat használnak a fák, közművezetékek és gyümölcsök eléréséhez a gyümölcsösökben. Használhatók azonban karbantartási, átalakítási és raktárszerelési munkákhoz is.

A gémes emelőhöz hasonló kar helyett az elektromos ollós kosaras autók széles platformmal rendelkeznek, amelyet keresztmerevítők támogatnak. A platform egyenesen fel és le mozog, ezért közvetlenül a munkaterület alá kell helyezni. Ez korlátozhatja a felhasználást, de a nagy platform fontos funkció azon csapatok számára, akiknek egyszerre egy munkaterületet kell elérniük. További részletekért és információkért mindenképpen érdemes benézni a bagira21.com weboldalra. Weboldalunkra látogatva megtalálhatja teljes kosaras autó kínálatunkat is.