Körömágyhosszabbító rendelése webáruházból

A webáruházunkban kapható összes körömtermék megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Kozmetikai minőségű és az EU-ban gyártott körömágyhosszabbítóink, a körömtechnikusok által alaposan tesztelt biztonsági szempontoknak is megfelelnek. Szerezzen be több színt is körömkészleteinkből.

Körömágyhosszabbító webáruházból rendelhető méghozzá igen kedvezményes áron a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és nem fogja megbánni. Ez a termék hő- és fényérzékeny, és vissza nem térítendő/nem visszaváltható termék, mivel nem tudjuk ellenőrizni, hogy a vásárló hol tárolta a terméket a vásárlás után. A körömágy hosszabbító egy fedő gél, amely a körömlemez meghosszabbítására szolgál. A zselé természetes köröm árnyalattal rendelkezik, amely tökéletes egy kicsi és/vagy egyenetlen körömlemez meghosszabbításához, ami gyönyörű vékony körmöt eredményez.

A körömágyhosszabbító gélek széles választékát kínálja különböző színekben, hogy megfeleljen a különböző hatásoknak. Minden körömlemez-hosszabbító ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik. Alacsony viszkozitású, de időnként keverje meg a gélt, miközben a pigment leülepszik az edény alján. Ideális lerágott vagy sérült körmök szépítésére, körmök felépítésére vagy meghosszabbítására nem alkalmas. A körömágyhosszabbító nem ad erőt vagy szerkezetet, csak színt. Mindig használja ezeket a zseléket átlátszó vagy rózsaszín ragasztórétegen, hogy megakadályozza azt, hogy leváljon. Az összes körömágyhosszabbító gél kötési ideje 3 perc. További részletekért és a rendelés minden részletéért keresse fel még ma a marilynails.hu weboldalt, ahol megtekintheti majd a teljes kínálatot is az árakkal, a kiszállítási részletekkel és a termékek illusztrációival együtt.