Konténeres sittszállítás kedvező áron

A sitt jellegű hulladékok elszállítására szükség van egy olyan cégre, mely szakszerűen végzi el ezt a feladatot. Mi a szabályosan kijelölt helyre szállítunk minden feleslegessé vált törmeléket vagy tárgyat, ezzel óvjuk környezetünket, valamint a jogszabályokat is betartjuk.

Konténeres sittszállítás bárki számára könnyedén megoldható, ha a Bau-sittet választja. Mi vállalunk Budapest és környékén lakossági és céges szállításokat. Pontosan, biztonságosan és alacsony árak mellett dolgozunk, már évek óta. A munkavégzéseink során elsősorban az ügyfeleink elégedettségét tartsuk szem előtt, bármilyen problémájukat igyekszünk szakszerűen megoldani, egy-egy szállítási gondjaikra a legjobb megoldást megtalálni. Velünk hétfőtől-szombatig szállíttathat építkezési és bontási törmelékeket, bizonyos veszélyes hulladékokat, olyan lomokat, amik egy háztartáson belül keletkezhetnek, mint például a bútorok, ezek mellett még zöldhulladékot és kommunális hulladékot is.

Kerti és zöld hulladék elszállítása, mint az ágak, fák, levelek, levágott fű, vagy olyan kommunális hulladékok, mint a vegyes jellegű, de nem folyékony háztartási szemét, velünk könnyedén megoldható. Ilyen esetekben tartsa szem előtt, hogy a konténereinkbe veszélyes és folyékony anyagot semmi esetben sem szabad elhelyezni. Ezek mellett, a konténer bérlése során, arról se feledkezzen meg, hogy a balesetek elkerülése miatt, nem szabad magasítást rakni, illetve az hulladékot mindenképp úgy kell elhelyezni, hogy az ne szóródjon. Amennyiben a hulladék több lett, mint azt remélte, kérjen egy új konténert. Nálunk a fizetés minden esetben készpénzzel történik, a konténer lerakásakor. Látogassa meg a bau-sitt.hu oldalt, ahol megismerkedhet alaposabban szolgáltatásainkkal, árainkkal, valamint azonnal rendelhet konténert.