Kiváló minőségű toner rendelés

Nem egyszerű eldönteni, hogy milyen típusú tonert érdemes megvásárolni. Különösen úgy nem, hogy gyakran hallani különféle tévhiteket, amik megnehezítik a választást. Az alábbiakban ezeket igyekszünk eloszlatni és bemutatni az eredeti és utángyártott tonereket!

Toner rendelés – Ha Ön is rendelkezik nyomtatóval, akkor valószínűleg elgondolkodott már azon, hogy milyen tonert érdemes beszerezni. Alapvetően kétféle típus létezik, amik az eredeti és az utángyártott. Valószínűleg Önnek is szemet szúrt az eredeti kifejezés. Érdemes tisztában lenni vele, hogy ez nem azt jelenti, hogy az utángyártott toner hamisítvány lenne. Az eredeti tonerek kapcsán azt kell tudni, hogy a nyomtató gyártója készíti őket. Az ilyen nyomtatási kellék anyagok OEM jelzéssel rendelkeznek, ami a Original Equipment Manufacturers rövidítése. Ezekre a termékekre általában garancia is jár és kiválóan passzolnak a nyomtatóba. A legnagyobb probléma velük, ami miatt inkább sokan az utángyártott termékeket választják, hogy meglehetősen drágák. Olyannyira, hogy az eredeti termékek sokszor tízszer annyiba kerülnek, mint az utángyártott tonerek.

Sokan kritizálják az utángyártott tonereket, arra hivatkozva, hogy silány minőségű nyomtatásra képesek. Tesztek azonban ennek ellenkezőjét bizonyították be. Eszerint az utángyártott tonerek közel hasonló minőségű nyomtatásra képesek, mint amire az eredeti tonerek. Bármelyiket is választja, nagyon fontos a megfelelő tárolás, vagyis, hogy ne élére állítva tárolja a tonert, mivel így a tonerpor a toner egyik végébe tömörül, vagyis gyakorlatilag használhatatlan lesz a toner. Bővebb információkért és a tonerek megtekintéséért látogasson el a patronvilag.hu weboldalra és tájékozódjon!