Kasszandra studió a legkisebbek szépségversenye

Talán azzal senkinek sem mondunk újat, ha azt mondjuk, hogy minden szülő egy kicsit elfogult a saját gyermekével kapcsolatban. Viszont, ha Ön szerint ténylegesen van valami különleges a kislányában, vagy a kisfiában, akkor keressen fel bennünket.

Kasszandra studió kiváló lehetőséget kínál a vállalkozó szellemű gyermeknek. Ahhoz, hogy egy-egy ilyen szépségversenyen részt tudjanak venni a versenyzők, először egy online rendszeren keresztül fel kell tölteni egy jó minőségű előnyős fotót a gyermekről. Melyet később szavazásra bocsájtunk. A szépségversenye öt kategóriában lehet nevezni, a legkisebb korosztály hat hónapos kortól indul. A gyerekek részére tartott szépségversenyeket immáron 14 éve szervezzük meg és mind a mai napig nagy sikernek örvendenek. Ugyanis egy-egy ilyen rendezvényen átlagában 2000 nevezőnk van, melyben kislányok és kisfiúk egyaránt megtalálhatóak. Persze a kislányok vannak nagy többségben, mivel általában ők jobban szeretik a csinosabbnál-csinosabb ruhákban való szereplést. Az általunk megszervezett versenyeken teljes mértékben a természetességre törekszünk, és a természetes szépséget díjazzuk. Így ezt minden versenyzőnek érdemes figyelembe venni, ugyanis a túlzott hajformázás sem kifejezetten célszerű.

A rendezvényeken a gyerekeknek nem kell külön produkciót bemutatniuk. Elegendőnek bizonyul, hogy maguk fellépnek a színpadra és pár egyszerű kérdésre válaszolnak a műsorvezetőnek. Ezektől a kérdésektől senkinek sem kell tartani, ugyanis itt olyan általános kérdésekre kerül sor, melyek az óvodához, iskolához kötődnek. Persze a legkisebbek a szülők kíséretében érkezhetnek a zsűri elé. A zsűri szépségkirálynőkből, illetve modellekből áll.