Hu domain regisztráció a lehető legjobb áron!

Kisvállalkozóként ne becsülje alá az online jelenlét fontosságát. Az Ön webhelye gyakran az első kapcsolatfelvételi pont Ön és potenciális ügyfelei között, ezért jó benyomást kelteni elengedhetetlen.

Hu domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalon méghozzá a legjobb áron, ezért mindenképpen megéri ellátogatni hozzánk és megtekinteni regisztrációs csomagjainkat. A domaineket a végfelhasználók általában lefoglalhatják, így webhelyeket futtathatnak, nyilvánosan elérhető internetes erőforrásokat hozhatnak létre, és csatlakoztathatják az internetet a helyi hálózatokhoz. A második szintű domainok általában a szervezet nevét adják meg és/vagy leírják a nyújtott szolgáltatást, míg a harmadik szintű domainok jellemzően a szervezeten belüli egy adott szerverre utalnak. A domain név a számítógépek megtalálására és azonosítására szolgál az interneten. A számítógépek IP-címeket használnak, amelyek egy számsorozatot jelentenek. Az embereknek azonban nehéz megjegyezni a számsorokat. Emiatt domainneveket fejlesztettek ki és használták az entitások azonosítására az interneten, nem pedig IP-címeket.

A domain név betűk és számok tetszőleges kombinációja lehet, és használható a különböző domainnév-kiterjesztésekkel, például .com, .hu stb. A domain név elengedhetetlen része a webhely létrehozásának, de csak egy része az egyenletnek. Egy webhely elindításához tartalomra és tárhelyszolgáltatásra is szüksége lesz a fájlok tárolására, hogy azok az interneten is elérhetők legyenek. Ne feledje, hogy a domain birtoklása nem jelenti azt, hogy a tárhelyet is tartalmazza. A számítógépek számokkal beszélnek egymással. Böngészője IP-cím (Internet Protocol) használatával csatlakozik egy webhelyhez, amely alapvetően egy számsor, olyan pontokkal tarkítva, amelyeket az emberek nehezen tudnak megjegyezni és használni. A Domain Name System az IP-címeket felhasználóbarátabb nevekre fordítja. Bővebb leírásért keresse fel az awh.hu weboldalt.