Hoverboard árak online

A Hoverboard árak rendkívül alacsonyak weboldalunkon, a kulonlegesbolt.hu-n, ezért érdemes szétnézni kínálatunkban. A Hoverboard-ok jó kikapcsolódási lehetőséget jelentenek mind a kicsik mind a nagyok számára, ezért ha ön is ki szeretné próbálni a technika legújabb vívmányát, akkor szerezzen be egy minőségi és modern hoverboard-ot.

A hoverboard ár mind megtekinthető weboldalunkon, a kulonlegesbolt.hu-n a termékek leírásai, illetve képei mellett. Ez az elektromos jármű rendkívül könnyen működik, használatát akár percek alatt el lehet sajátítani, hiszen csak fel kell lépni rá, majd előre vagy hátra kell dönteni a testsúlyt, ha pedig kanyarodni szeretne, akkor billentse jobb vagy bal lábát. A hoverboardokat cégünk 1-2 munkanap alatt kiszállítja önnek, ráadásul a házhozszállítás költségeit is teljesen magunkra vállaljuk. Minden termékünkre 1 éves pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A Hoverboard A8 fire egy kiváló minőségű hoverboard, amely bár több mint 100 ezer forintba kerül, azért mégis megéri a beruházást.

Ez a hoverboard, mint ahogyan a többi is, fejleszti a koordinációs képességet, valamint jó szórakozási lehetőséget nyújt. A hoverboard maximum terhelése 120 kg, minimum pedig 20 kg-mal működik. Az elektromos jármű könnyen megküzd az emelkedőkkel is. Amennyiben többet szeretne megtudni a hoverboardokról, esetleg megtekintené teljes mini segway kínálatunkat nem árthat felkeresni weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t. Ha pedig kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkkel kapcsolatban ezt is bátran megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 2049 38 39 telefonszámot és mi azonnal válaszolunk minden kedves érdeklődő kérdéseire.